Ford Mustang Mach E 2022 Trailer

Ny Ford Mustang Mach-E med øget anhængervægt

Ford Mustang Mach-E får fra modelår 2023 mulighed for at have op til 1500 kg på anhængertrækket, og der kommer også forbedringer på for eksempel den adaptive fartpilot.

Mette Munk Nielsen
·

Når Ford Mustang Mach-E går i produktion fra 31. oktober 2022, så er det modelåret 2023, og her er der væsentlige forbedring på elbilen. Øget anhængervægt og nye fede features bliver nemlig tilføjet den kommende model.

Det er ikke længe siden, at Ford annoncerede, at Ford Mustang Mach-E i udvalgte varianter måtte have op til 1000 kg på anhængertrækket. Og synes du, det var en god nyhed, bliver du begejstret for at vide, at Ford igen øger anhængervægten. Fra det kommende modelår 2023 må Mustang Mach-E med udvidet rækkevidde nemlig have hele 1500 kg på anhængertrækket. 

Samme model får også øget kugletryk til 60 kg ved anhængertræk, og der må stadig være op til 75 ved brug af cykelstativer. 

- Mustang Mach-E er blevet udviklet fra bunden med et ønske om at levere samme høje niveau som den klassiske og ikoniske Mustang-sportsvogn. Med denne nyhed har vi gjort den elektriske Mustang Mach-E endnu mere fristende for nye kunder, der vil være en del af Fords elektriske rejse, siger Martin Sanders, general manager, Ford Model e.

Fords tal viser, at cirka 80 procent af alle Mustang Mach-E kunder er nye kunder, der ikke tidligere har kørt Ford.

Er du interesseret i Ford Mustang Mach-E? 442.840 kr.

Vil du læse mere om Ford Mustang Mach-E, priser og eventuelt booke en prøvetur og se den for dig selv. Se klik herunder.

Der tages forbehold for prisændringer.
Priser starter fra
Ford Mustang Mach E

Ford Mustang Mach-E bliver endnu bedre fra det kommende modelår. Foto: Ford

Forbedret intelligent adaptiv fartpilot og bedre trådløs opladning

Fords kunder kan også se frem til flere forbedringer af Mustang Mach-E fra modelåret 2023. Det er blandt andet den intelligente adaptive fartpilot, som giver en yderligere forbedret køreoplevelse ved blandt andet at tilpasse bilens hastighed med hjælp fra bilens navigation. Her vil kortdata for eksempel reducere bilens hastighed, når bilen nærmer sig et skarpt sving.

Den trådløse opladning af telefonen er også forbedret, så der oplades med 15W i stedet for 5W. 

Der er også mulighed for at vælge mellem to nye farver: Vapor Blue og Carbonized Grey og to nye fælgedesigns. 

Den nye Mustang Mach-E 2023 kan bestilles nu.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin