Ford Mustang Mach E GT 2022 Taglast Side

Få tagboks på Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E er nu godkendt til at have op til 75 kg på taget (65 kg for panoramatag), så du kan få tagboks, kajakker eller cykler på taget. Samtidig øges anhængervægten på udvalgte modeller.

Mette Munk Nielsen
·

Det er ikke en selvfølgelig, at elbiler må have vægt på taget, og indtil nu har det heller ikke været muligt med Ford Mustang Mach-E. Men en ny godkendelse gør det muligt at have 75 kg på taget (65 kg for panoramatag). Samtidig øges den tilladte anhængervægt på udvalgte modeller. 

Der er godt nyt til ejere af Ford Mustang Mach-E. Med en ny godkendelse er det nu tilladt at have op til 75 kg på taget, så du kan få tagboks, kajakker eller cykler med på turen. Er bilen med panoramatag må der være op til 65 kg. 

Det kræver ikke nogen fysiske ændringer, men en OTA-opdatering af bilens digitale instruktionsbog (findes i FordPass-appen), som dermed kan bekræfte, at bilen er godkendt til taglast. Hvis nogle kunder ønsker at gøre brug af taglast, inden instruktionsbogen er opdateret, kan man blot henvende sig til sin lokale forhandler, der uden omkostninger vil udstede fysisk dokumentation for godkendelsen.

Den godkendte taglast omfatter naturligvis også tidligere solgte Mustang Mach-E’er.

Ford Mustang Mach E GT 2022 Taglast Hojre Side

Med en ny godkendelse kan du nu have kajakker eller andet på taget på din Ford Mustang Mach-E. Foto: Ford

Er du interesseret i Ford Mustang Mach-E? 442.840 kr.

Du kan læse meget mere priser og udstyrssammensætninger på Ford Mustang Mach-E her.

Der tages forbehold for prisændringer.
Ford Mustang Mach-E koster fra

Øget anhængervægt fra 750 kg til 1000 kg på udvalgte varianter

Den tilladte anhængervægt øges også på udvalgte Ford Mustang Mach-E varianter. Modeller med udvidet rækkevidde (dog ikke GT-udgaven) må nu have 1000 kg på anhængertrækket mod tidligere 750 kg. 

Dette gælder både nye og allerede solgte modeller. Fords danske kunder bedes kontakte deres lokale forhandler i forbindelse med godkendelse af den nye anhængervægt.

 

FIND DIN LOKALE FORD-FORHANDLER
Du finder din lokale Bjarne Nielsen Ford-forhandler her.

Ford Mustang Mach E 2022 Trailer

Modeller med udvidet rækkevidde (dog ikke GT) må nu have op til 1000 kg på anhængertrækket. Foto: Ford

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin