Lille størrelse, kæmpe garanti

Kia Picanto - komfortabel model i mikroklassen

Den nye KIA Picanto er byens gader den perfekte legeplads. De smarte konturer, den udtryksfulde front og kombinationsbaglygterne giver et hint om bilens ungdommelige natur.

Blot ved at kigge på bilen, får du lyst til at sætte dig ind bag rattet. Sæt kursen mod den næste destination, som din hektiske hverdag fører dig imod. Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber KIA Picanto hos Bjarne Nielsen A/S.

Kia Picanto 2018 Eksterior Forlygter Roed Garanti

KIA PICANTO Lille og bevægelig - og alligevel ganske rummelig.

Det mener vores Kia-ekspert

"En velkendt mikrobil, som fås i en masse forskellige variationer. Der både til dig som ønsker en bil til under kr. 100.000 og til dig som ønsker en mikrobil, men ikke vil gå ned på udstyr!"

Har du et spørgsmål om Kia Picanto så brug knappen nedenfor.

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Birkerød

Den perfekte bybil

Kia Picanto Bagagerum

Fleksibelt, og et af klassens største bagagerum

Det fleksible og alsidige bagagerum har en volumen på 225 L, hvilket gør det til en af de største i sin klasse. Med 60/40 splitsæderne, kan bagsæderne klappes fladt ned, og du kan få endnu mere plads til at fragte større ting.

Komfort

Komfort hele vejen

Den nye Picanto har masser af plads invendigt, og er udstyret med op til 5 sæder i fuld størrelse. Den kan spækkes med komfortabelt ekstraudstyr - lige fra førsteklasses kunstlædersæder til et justerbart armlæn til føreren.

Kia Picanto Sikkerhed

Konstrueret til at beskytte

Førerassistentsystemer, der er designet til at gøre vejene mere sikre. Autonomous Emergency Breaking advarer dig og foretager automatisk opbremsning, hvis systemet registrerer en risiko for kollision, og hjælper dig med at med undgå eller reducere følgerne af en ulykke.

Kia Picanto 2018 Interior Foererplads Ac Anlaeg Tft Skaerm Rat

Hold kontakten mens du er på farten

Android Auto og Apple Carplay sørger for, at du er koblet op uden at miste fokus på vejen. Du har også mulighed for at holde dig opdateret med Kias connected services fra TomTom, så du altid ved hvad der sker på din rute. få adgang til informationer om fartfælder, vejrudsigter, trafikmeldinger og meget mere.

Kia Picanto 2018 Interior Ac Anlaeg Tft Skaerm Meget Udstyr

Øjne i nakken

Allerede fra Prestige udstyrsniveauet får du bakkamera med dynamiske guidelines med i Kias mindste model. Den er allerede nem at manøvrere takket være den lille størrelse, men med bakkameraet bliver det bare endnu nemmere.

GALLERI

Kig nærmere på Kia Picanto

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Kia Picanto høje karaktere for føresikkerhed

Det blev til flotte 87% i voksensikkerhed da Kia Picanto fik lavet sin Euro NCAP test.

89%
Adult Occupant
81%
Child Occupant
74%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Picanto

Er en Kia Picanto et fornuftigt køb?

Ja. Kia er bilmærket, der tror så meget på sig selv og sine produkter, at du får hele 7 års garanti på alle modeller. Det giver en god ro i maven, når du er ude og investere mange penge i en ny bil. Derudover er Kia ekstremt alsidigt, og der findes derfor en model som passer til enhver alder, smag, og hobby!

Hvor meget plads er der i en Kia Picanto?

Tag ikke fejl af, at Kia Picanto er en bil, der hører til i a-segmentet - eller klassen for mikrobiler. Men tag heller ikke fejl af, at den lille sydkoreanske model er blandt de største og mest rummelige biler i sit segment. Til kortere ture er der fornuftigt med plads til fire voksne mennesker.

Hvornår kom den første Kia Picanto?

Kia Picanto var den bilmodel, som for alvor udbredte kendskabet til det sydkoreanske mærke i Danmark. Kia Picanto blev introduceret i foråret 2004, og var på det tidspunkt den eneste nye bil, som kostede under 100.000 kroner. Mange danske bilkøbere fik øjnene op for Kia og Kia Picanto, og resten er historie, som man siger.

Kører Kronprinsparret i Kia Picanto?

Da Kronprinsparret i 2004 blev gift, gik de danske Kia-forhandlere sammen om at forære det smukke par et eksemplar af Kia Picanto, der dengang var Danmarks billigste bil. Gaven blev modtaget med store smil, og det er nok tvivlsomt, om den på noget tidspunkt er blevet kørt af Kronprinsparret. Den lille orange Kia Picanto, der i øvrigt blev byttet til en sort Kia Picanto, blev efterfølgende taget i brug af de ansatte hos hoffet.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.