UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

KIA Picanto.
Komfortabel model i mikroklassen.


Kia Picanto

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Kia Picanto.

PRIS FRA
98.803 kr.
FINANSIERING FRA
1.189kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Kia Picanto er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

RUMMELIGT BAGAGERUM

Fleksibelt, og et af klassens største

Det fleksible og alsidige bagagerum har en volumen på 225 L, hvilket gør det til en af de største i sin klasse. Med 60/40 splitsæderne, kan bagsæderne klappes fladt ned, og du kan få endnu mere plads til at fragte større ting. 

KUNSTLæDERSæDER

Komfort hele vejen

Den nye Picanto har masser af plads invendigt, og er udstyret med op til 5 sæder i fuld størrelse. Den kan spækkes med komfortabelt ekstraudstyr - lige fra førsteklasses kunstlædersæder til et justerbart armlæn til føreren. 

DRIVE WISE

Konstrueret til at beskytte

Førerassistentsystemer, der er designet til at gøre vejene mere sikre. Autonomous Emergency Breaking advarer dig og foretager automatisk opbremsning, hvis systemet registerer en risiko for kollision, og hjælper dig med at med undgå eller reducere følgerne af en ulykke. 

KIA CONNECTED

Hold kontakten mens du er på farten

Android Auto og Apple Carplay sørger for, at du er koblet op uden at miste fokus på vejen. Du har også mulighed for at holde dig opdateret med Kias connected services fra TomTom, så du altid ved hvad der sker på din rute. få adgang til informationer om fartfælder, vejrudsigter, trafikmeldinger og meget mere.  
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Kia Picanto er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Tredje generation går rent ind..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

"En stærk allrounder, der kører godt..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Et godt bud i populær klasse..."

Biltorvet
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Kia Picanto er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG