Kia Ev6

LEASING

Super nem og enkel leasing af Kia EV6

Kia EV6 er utroligt populær. Det skyldes en skarp pris kombineret med den nyeste og lynhurtige ladeteknologi og en rækkevidde, der med over 500 km passer til de fleste.

Vil du gerne slippe med en lav eller måske slet ingen udbetaling og samtidig have en fast og gennemskuelig pris på din Kia EV6, så er privatleasing et oplagt valg. Du betaler en fast månedlig ydelse og slipper samtidig for uventede værkstedsregninger, et ukendt værditab samt mulige afgiftsændringer. 

Når du privatleaser en Kia EV6 er de fleste omkostninger inkluderet i den månedlige pris. De eneste udgifter, du får udover, er faste og kendte udgifter til ejerafgift og bilforsikring.

BN Privatleasing Ikon Ingen Omkostninger (1)
Fordel nr. 1
Ingen uforudsete omkostninger

Din månedlige ydelse er inklusiv serviceaftale og garanti i hele leasingperioden.

BN Privatleasing Ikon Tryghed I Budget (1)
Fordel nr. 2
Kom billigt til en helt ny bil

Du kan få en leasingaftale med helt ned til nul kroner i udbetaling. 

BN Privatleasing Ikon Skift Bil Ofte (1)
Fordel nr. 3
Skift bil oftere og hurtigere

Du kan hurtigt og nemt skifte leasingaftale, hvis dine behov ændrer sig. 

BN Privatleasing Ikon Intet Vaerditab (1)
Fordel nr. 4
Slip for ukendt værditab

Ingen bekymringer for stort værditab og bøvl med at sælge bilen igen.

Udvalgte privatleasing tilbud

  Leasingydelserne er faste og inklusive serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger og moms. Leasingaftalen er godkendt af FDM. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet gælder, så længe lager haves. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Billedet er modelfoto, og bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Ydelserne er ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof.

  Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

   

  Erhvervsleasing af Kia EV6 som firmabil

  Du kan selvfølgelig også lease din nye Kia EV6som firmabil til særdeles attraktiv beskatning.

  Hos Bjarne Nielsen er vi en del af NIELSEN CAR GROUP, der også omfatter vores eget leasingselskab LEASING DK. Her kan du og din virksomhed få en skræddersyet leasingløsning tilpasset kilometer, løbetid, leasingform mv. som I ønsker det. LEASING DK har eksisteret i tæt på 20 år - og holder allerede tusindvis af kunder godt kørende.

  Få et leasingtilbud i vores bilhuse eller besøg vores kolleger i LEASING DK.

  Find bilhus     Læs mere hos LEASING DK

   

   

  Kia EV6 2022 1600 06

  Få første måneds bilforsikring gratis

  Når du handler Kia hos os, får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

  Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

  Læs mere om bilforsikring