Glæd dig...

Kia EV6 - hæsblæsende præstationer og en række på op til 510 kilometer

Kia EV6 er på vej, og een ting er sikkert. Vi kan ikke vente med at få vores fingre i den. Den er endnu ikke kommet ud til forhandlerne, og vi har derfor ikke kunnet køre i den selv og dermed danne vores eget indtryk. Det vi ved om den lyder dog utrolig interessant. Ultrahurtig opladning med 800 V, futuristisk design, fantastisk værdi for pengene i udstyrsvarianterne og hæsblæsende præstationer.

Den helt nye Kia EV6 kan nu reserveres i Danmark mod et refunderbart depositum på 1000 kr. Skriv eller ring til os for at tilkendegive din interesse. Så vender vi tilbage til dig så snart det er muligt at booke en prøvetur.

Kia EV6 2022 1600 0D

KIA EV6 Gudesmukke linjer hele vejen rundt

Det mener vores Kia-ekspert

"Det nyeste skud på stammen og den næste generation af elbiler. Det bliver en elbil udover det sædvanlige. Den får udstyr, rækkevidder og hestekræfter som ikke er set før i Kia regi!"

Har du et spørgsmål om Kia EV6 så brug knappen nedenfor.

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Birkerød

Kilden til inspiration

Kia EV6 Red Parked Back Right View

KIA EV6 - Et kig ind i fremtiden

KIA EV6 er en alsidig størrelse. Selvom den kan vise en acceleration de fleste sportsvogne ville være misundelige over, kan den trække op til 1.600 kg. på krogen, og har masser af plads i både bagagerummet og kabinen.

Kia EV6 frontseats and dashboard light interior 2

Masser af teknologi

Kia EV6 bliver spækket med lækre topmoderne teknologiske løsninger, så som 12,3" fuld digital instrumentering, udvidet køreassistent ved motorvejskørsel (HDA), 12,3" touchskærm m. navigation, adaptiv fartpilot og meget meget mere. 

Kia EV6 AR

Augmented Reality Head-Up Display

Et AR Head-Up Display projiceres op på forruden og guider dig sikkert frem til din destination. Du får vist alle vigtige informationer, så du får en problemfri og sikker køreoplevelse.

Kia EV6 Seats

Bæredygtige valg

Sæderne i Kia EV6 er fremstillet af genanvendt PET-flasker, kunstlæder eller ruskind i høj kvalitet. Så du kan med god samvittighed læne dig tilbage og nyde køreturen.

Kia EV6 silver mountain backdrop

Større indeni takket være klogt design

Kia EV6 er større indeni end du regner med. Takket være en akselafstand på hele 2.900 mm. for at du får forbløffende meget plads i kabinen. Faktisk svarer det til mange mellemstore til store SUV'er.

GALLERI

Kig nærmere på Kia EV6

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

KIA E-Niro er endnu
ikke testet hos Euro NCAP

Så snart Kia EV6 har været en tur forbi Euro NCAP kan du finde den fulde rapport her.

0%
Adult Occupant
0%
Child Occupant
0%
Pedestrian
0%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia EV6

Hvorfor skal jeg købe Kia EV6 elbil?

Den nye Kia EV6 elbil har en imponerende rækkevidde på helt op til 510 kilometer ifølge de officielle WLTP-tal. De fire bogstaver står for Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure - og det drejer sig om en fælles harmoniseret standard for at måle forbrug. Du kan lade hele 100 kilometer ekstra rækkevidde på blot 4,5 minutter - og dermed behøver du egentlig aldrig mere at bekymre dig om hvor langt der er til destinationen.

Hvad er rækkevidden på Kia EV6 elbilen?

Den nye Kia EV6 elbil har en imponerende rækkevidde på helt op til 510 kilometer ifølge de officielle WLTP-tal. De fire bogstaver står for Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure - og det drejer sig om en fælles harmoniseret standard for at måle forbrug. Du kan lade hele 100 kilometer ekstra rækkevidde på blot 4,5 minutter - og dermed behøver du egentlig aldrig mere at bekymre dig om hvor langt der er til destinationen.

Hvor hurtigt kan Kia EV6 elbilen køre?

Den nye Kia EV6 har en helt ekstrem acceleration. Den kommer faktisk fra 0-100 kilometer i timen på bare 3,5 sekunder, og det er altså så skarp en acceleration, og du bliver suget tilbage i sædet. Heldigvis er køreegenskaberne også helt i top, og dermed behøver du ikke ryste på hånden, når du lader speederen søge mod gulvet. Kia EV6 elbilen har en topfart på 260 kilometer i timen - men det er naturligvis ikke noget, som vi anbefaler at afprøve på offentlig vej.

Kan jeg få EV6 som benzin eller diesel?

Du kan udelukkende få den nye Kia EV6 som elbil. Du får ultrahurtig opladning med 800 V, futuristisk design, fantastisk værdi for pengene i udstyrsvarianterne og hæsblæsende præstationer. Kia EV6 byder på et rummeligt interiør, sæder der giver dig lyst til at blive siddende, eminent audiosystem, plads og komfort - alt sammen så du kan nyde køreturen fuldt ud.

Hvornår kan jeg købe Kia EV6 fra?

Der er allerede nu åbnet op for forhåndsbookinger nu, og Kia har meldt ud, at der er forventet levering fra oktober 2021. Du kan altid få seneste information omkring den kommende Kia EV6 elbil, hvis du kontakter din lokale Kia-forhandler. Du kan få meget at vide og finde det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus med forhandling af Kia her.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.