ÅRETS BIL I EUROPA 2022

Kia EV6 - elegant elbil med lang rækkevidde

Kia EV6 er det absolut nyeste og ypperste skud på stammen fra koreanerne. Bygget til fremtiden på en helt ny og højteknologisk platform (E-GMP).

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Nu er den her!

Kia EV6 - lynhurtig opladning
og rækkevidde op til 528 kilometer

Kia EV6 blev kåret til Årets Bil 2022 i Europa, mens den i Danmark blev slået lige på målstregen. Det er ikke uden grund, at den nye crossover er helt med i toppen, for Kia EV6 er uden tvivl noget af det ypperste som tilbydes inden for elbiler lige nu. Vi taler om ekstrem hurtig opladning med 800 Volt, et flot og futuristisk design og masser af værdi for pengene i de forskellige udstyrsvarianter til rigtig skarpe priser.

Den nye crossover kommer med to batteristørrelse. Standard Range har 170 hestekræfter og en rækkevidde på knap 400 kilometer. Vælger du en Long Range udgave, så får du hele 229 hk og en rækkevidde på op til 528 kilometer. Du kan også få den som Performance eller GT-udgave med firehjulstræk.

Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber den elektriske EV6 hos Bjarne Nielsen A/S.

Kia EV6 2022 1600 0D

KIA EV6 En designmæssig genistreg med flotte linjer hele vejen rundt.

Det mener vores Kia-ekspert

"Kia EV6 er en elbil ud over det sædvanlige, og danskerne er vilde med dens lydløse og behagelige kørekomfort. Den præsterer bare tårnhøjt på alle niveauer fra pris til udstyr og rækkevidde."

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Birkerød
Kia EV6 red parked sideview

Trinløst automatgear med Standard eller Long Range rækkevidde

Kia EV6 er en alsidig størrelse med en udgave til alles behov. Først og fremmest er den elektriske drivlinje med et lækkert og glidende trinløst automatgear. Elmotoren fås med to batteristørrelser på enten 58,1 eller 77,4 kWh - også kaldet Standard Range og Long Range. Standard Range har 170 hk og en rækkevidde på 394 km og fås kun med baghjulstræk (RWD).

Som Long Range får du som udgangspunkt 229 hk og en rækkevidde på op til 528 km med bagjulstræk. Du kan også vælge den med firehjulstræk (AWD), hvor den får tilnavnet Performance med hele 325 hk og en rækkevidde på 506 km.

Den fås også i en mere sporty GT-Line udgave, og endelig kan du vælge en yderst potent EV6 Performance GT med hele 585 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på bare 3,5 sekunder.

Kia EV6 modeller

Kia EV6 white parked rearview

Vælg den sporty Performance GT-Line eller lynhurtige GT

Både EV6 Standard Range og Long Range kommer som udgangspunkt med en utrolig lang udstyrsliste med blandt andet 19" alufælge, LED-lygter, adaptiv fartpilot, klimaanlæg, varmepumpe, to 12" digitale skærme, bakkamera og sikkerhedsudstyr som automatisk nødbremse, nødopkald, træthedsregistrering og vejbane- og kørselsassistent.

Du kan også tilkøbe en Upgrade-pakke der blandt andet indeholder elektrisk bagklap, el-justerbart førersæde med memory, varme i bagsæder og yderligere sikkerhed i form af en aktiv blindvinkelassistent og udvidet nødbremse for krydsende trafik og kørselsassistent på motorvej.

Vælger du en GT-Line er der opgraderet på designet med særlige GT-Line kofanger, kølergrill og sideskørter. Samtidig får du mere udstyr såsom Meridian lydanlæg, LED-forlygter med adaptiv styring og dynamisk blinklys. 

Kia EV6 udstyrsniveauer

Kiaev6 Bagagerum

Stort bagagerum og anhængertræk til 1.600 kg

Kia EV6 har en akselafstand på hele 2,9 meter. Det betyder, at hjulene er presset så langt fra hinanden som muligt, og det giver en fantastisk rummelig kabine med plads til hele familien og de langbenede på bagsædet. Bagagerummet kan klare 510 liter, og slår du bagsæderne ned får du plads til 1.300 liter. Det burde være rigeligt til de fleste. 

Selvom Kia EV6 er en elbil, går du ikke på kompromis med anhængervægten og trækkraften. Kia EV6 kan således sagtens trække en campingvogn eller den store trailer. Med anhængertræk monteret klarer den nemlig en påhængsvægt på hele 1.600 kg på krogen. 

GALLERI

Se nærmere på Kia EV6 design og interiør

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

 

Kia Ev6 5556 Edit Web

Leasing af Kia EV6

Du kan også lease din Kia EV6 til en fast månedlig ydelse. Når du leaser, slipper du for uforudsete omkostninger og et ukendt værditab og betaler blot en fast månedlig pris, der inkluderer service og finansiering. 

Privatleasing af Kia EV6

17339 2022 EV6

Sikkerhed og teknologi i topklasse

Kia EV6 er med helt fremme når det gælder sikkerhed og teknologiske løsninger. Bilen kan både selv holde sig på vejen og rette op, hvis du er ved ud over vejstriberne, uden at have givet signal. Den bremser og alarmerer, hvis du har overset både bløde trafikanter eller bagvedkørende trafik i de blinde vinkler, og den ringer automatisk op til alarmcentralen, hvis du skulle være ude for en ulykke.

Du kan også tilkøbe et blind vinkel kamera (BVM), der gennem kameraer på siden af bilen viser dig et direkte billede af den blinde vinkel i instrumentpanelet samtidig med, at du er ved at dreje. 

Du kan også få et 360 graders kamera, der på skærmen giver dig et 3D-overblik af bilen, så du nemmere kan bakke eller manøvrere - for eksempel ved parkering.

Kia EV6 frontseats and dashboard dark interior 2

Masser af muligheder for farver og interiør

Kia EV6 fås med forskelligt sædeindtræk og interiørdetaljer alt efter, om du vælger en standard EV6, eller du tilkøber Upgrade-pakken eller vælger en GT-Line eller GT-udgave. 

Derudover kan du vælge Kia EV6 i ikke mindre end 11 forskellige farver fra klassisk Aurora Black (sort) eller Snow White Pearl (hvid) til de smarte modefarver Interstella Grey (mørkegrå) til Deep Forest (mørkegrøn). 

Kia EV6 modeller, priser og specifikationer

Kia EV6 fås både som Standard Range og Long Range med længere rækkevidde og mulighed for flere hestekræfter i Performance, GT-Line og GT-udgave.

Kia EV6 modeloversigt

 

 • KampagneNy lav pris på Kia EV6 Long Range Prestige Læs mere
  Kia Ev6 Gt Line Runway Red New2
  Kia EV6

  Prestige

  Prestige med 58,1 kWh batteri, og dette er standardudstyret.

  Udvalgt standardudstyr:

  • 19” alufælge
  • multifunktionel smart key
  • del-kunstlædersæder
  • LED kørelys og baglygter
  • integrerede dørgreb (man)
  • LED kørelys og baglygter
  • varme i forsæder og rat
  • 12,3” touchskærm med navigation
  • 12,3” fuldt digital instrumentering
  • adaptiv fartpilot
  • automatisk nødbremse
  • udvidet vejbaneassistent
  Pris fra
  379.900 kr.
  Lån fra
  4.140 kr./md.
  Komplet prisliste
 • KampagneNy lav pris på Kia EV6 Long Range Prestige Læs mere
  Kia Ev6 Gt Line Runway Red New2
  Kia EV6

  Upgrade

  Upgrade udstyrsvariant som fås med forskellige batteristørrelser

  Udvalgt standardudstyr i Upgrade:

  • integrerede dørgreb (aut.)
  • kunstlæderkabine (vegansk)
  • premium relaxation forsæder
  • GEONIC interiør design
  • ambiente belysning
  • el-justerbare forsæder
  • memory funktion i førersæde og spejle
  • varme i bagsæder
  • ventilerede forsæder
  • elektronisk bagklap
  • aktiv blind vinkel assistent
  • udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel (niveau 2).
  Pris fra
  419.900 kr.
  Lån fra
  4.555 kr./md.
  Leasing fra
  4.745 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • KampagneNy lav pris på Kia EV6 Long Range Prestige Læs mere
  Kia Ev6 Gt Line Runway Red New2
  Kia EV6

  GT-Line

  Sporty GT-Line med Long Range batteri og firhjulstræk.

  Udvalgt udstyr ud over Performance m. Upgrade pakke:

  • 20” alufælge
  • BI-LED forlygter m. adaptiv styring af langlys
  • Sekventielt blinklys
  • Alu. pedaler
  • GT-Line sæder m. ruskind & kunstlæder (vegansk)
  • Meridian® lydanlæg m. 14 højtalere & Surround Sound
  • Fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA)
  • GT-Line kofangere
  • Active Sound Design (ASD)
  • GT-Line indstigningslister
  • 360 graders kamera (AVM)
  • Blindvinkel kamera (BVM)
  Pris fra
  484.900 kr.
  Lån fra
  5.227 kr./md.
  Leasing fra
  6.495 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

17347 2022 EV6

Augmented Reality Head-Up Display

Et AR Head-up Display projekteres op på forruden og guider dig sikkert frem til din destination. Du får vist alle vigtige informationer, så du får en problemfri og sikker køreoplevelse uden at skulle flytte øjnene fra vejen.

Kia EV6 Seats

Fokus på bæredygtige materialer

Sæderne og dele af interiøret i Kia EV6 er fremstillet af genanvendte PET-flasker, og de bløde overflader er lavet af kunstlæder eller ruskind i høj kvalitet. Så du kan med god samvittighed læne dig tilbage og nyde køreturen.

17331 2022 EV6

800 V lynhurtig opladning

Kia EV6 har banebrydende 800 Volt højhastighedsopladning der betyder, at du kan oplade bilen fra 10 til 80 procent på bare 18 minutter, hvis du kan komme i nærheden af en ultrahurtig lader (UFC-lader). Du kan også oplade med 400 V med en ladeboks ved din egen husstand - så tager en opladning fra tomt til fuldt batteri omkring 7-8 timer.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia EV6

Hvad er rækkevidden på elbilen Kia EV6?

Den nye Kia EV6 elbil har to batteristørrelser der, alt efter om du vælger den med baghjulstræk eller firehjulstræk og antal hestekræfter, tilbyder en imponerende rækkevidde på mellem 394 og helt op til 528 kilometer ifølge de officielle WLTP-tal.

De fire bogstaver står for Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure og drejer sig om en fælles harmoniseret standard for at måle forbrug. Du skal dog regne med, at rækkevidden især om vinteren kan være 20-30 procent lavere end de opgivne tal. 

Hvor hurtigt kan Kia EV6 lades op?

Kia EV6 kommer med 800 V lynopladning. Det betyder i praksis, at kan du komme til en ultralader - også kaldet UFC-ladere - så kan batteriet i Kia EV6 oplades fra 10 til 80 procent på omkring 18 minutter, eller hvad der svarer til omkring 100 km ekstra rækkevidde på 4,5 minutter.

Skal du lade bilen op ved en privat husstand med almindelig 400 V, kan du gennem en ladeboks på 11 kW lade bilen fuldt op på 7-8 timer. 

Hvor hurtigt kan Kia EV6 køre?

Den nye Kia EV6 har en helt ekstrem acceleration. Den kommer i GT-udgaven faktisk fra 0-100 kilometer i timen på bare 3,5 sekunder, og det er altså så skarp en acceleration, hvor du bliver suget tilbage i sædet. Vælger du Long Range udgaven med baghjulstræk og 229 hk får du en acceleration fra 0-100 km/t på 7,3 sekunder, hvilket stadig er ganske hurtigt. 

Kia EV6 GT har en topfart på 260 kilometer i timen - men det er naturligvis ikke noget, som vi anbefaler at afprøve på offentlig vej.

Hvorfor skal jeg købe elbilen Kia EV6?

Den nye Kia EV6 elbil var kun få stemmer fra at blive Årets Bil 2022. Den tabte endda til søsteren IONIQ 5 med nøjagtig samme platform og teknologi. Dommerne fremhæver dens flotte rækkevidde på helt op til 528 kilometer kombineret med ultrahurtig 800 V opladning og et tårnhøjt udstyrsniveau til en skarp pris. 

Kan jeg få EV6 med benzin- eller dieselmotor?

Kia EV6 er bygget til fremtiden på en helt ny platform beregnet til elbiler. Du kan derfor udelukkende få Kia EV6 som elbil.

Du får til gengæld ultrahurtig opladning med 800 V, futuristisk design, fantastisk værdi for pengene i udstyrsvarianterne og hæsblæsende præstationer. Kia EV6 byder på et rummeligt interiør, sæder der giver dig lyst til at blive siddende og masser af plads og komfort, så du kan nyde køreturen fuldt ud.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

SIKKERHED

Kia EV6 opnår topkarakter
i Euro NCAP crashtest

Kia EV6 scorer de maksimale fem stjerner i sikkerhed i Euro NCAP sikkerhedstest.
Herunder kan du finde den fulde rapport.

90%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
64%
Pedestrian
87%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Kia

Se flere nyere brugte Kia

Brugte biler

Skal det være en brugt elbil?

Brugte elbiler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.