UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Ford Focus.
Helt på toppen af sin klasse.


Ford Focus

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Ford Focus.

PRIS FRA
205.940 kr.
FINANSIERING FRA
2.269kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Ford Focus er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

INTEGRERBART SYNC3-SYSTEM

Du er ikke afskåret fra omverdenen

Med Fords imponerende SYNC3-system kan du sagtens holde dig opdateret med dit netværk. SYNC3 fungerer fuld integreret sammen med din smartphone, så du kan betjene alt lige fra opkald og tekstbeskeder til musik og navigation - uden at miste fokus fra kørslen. Det sker enten direkte på det store 8'' touchscreen eller ved hjælp af helt enkle tale-kommandoer.

SE OG BLIV SET

Retningsbestemte LED-forlygter

Den nye Ford Focus har i sig selv nogle iøjnefaldende forlygter - men det handler ikke bare om udseendet. Du har nemlig mulighed for at få retningsbestemte og avancerede LED-forlygter, som lyser vejen helt fantastisk op - selv under vanskelige vejr- og køreforhold. De aktive LED-forlygter anvender kamerateknologi, hvilket hjælper med hurtigere ændringer af lysmænstret. Dermed oplyses vejen allerede inden, at du skal køre ind i svinget.

FRIT UDSYN I NY FOCUS

Når køreturen bliver en oplevelse

Fords designere har kælet for detaljerne i den nye Focus, hvor der i endnu højere grad er lagt an til, at du som chauffør skal have en oplevelse hver eneste gang, du sætter dig bag rattet. I Ford Focus har du mulighed for at få et head-up display, der giver dig de mest relevante køreoplysninger, uden at du skal fjerne blikket fra vejen. Funktionalitet og komfort er helt i top.

FORD-MOTOR ER EN TESTVINDER

EcoBoost giver din Focus et stort løft

Hver eneste EcoBoost-motor er udstyret med turboladere, så ydelsen klart overstiger størrelsen af din motor - og det er også derfor, at den særlige Ford benzinmotor har vundet masser af priser og tests verden over.

På grund af turboladeren bliver der skubbet mere komprimeret luft ind i motoren, hvilket giver et stort løft i forhold til ydelsen. Dermed bliver en stor del af de udstødningsgasser, der normalt går tabt, anvendt konstruktivt.



 
 

Ford Focus fås i en lang række af udstyrsniveauer. Vil du have masser af udstyr, bør du overveje Titanium og Vignale hvor Vignale fremstår luksiriøs. Er du til dynamik og sport så overvej ST-Line der er lækker sporty udenpå og indeni. Active er lidt højere end de øvrige modeller, og er for dig der gerne vil sidde lidt højere, men elsker dynamikken i at være tæt på vejen.

Husk at Ford Focus fås som både 5-dørs og stationcar.



Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Ford Focus er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"Ligner det bedste køb ud fra design og udstyr..."

Bilmagasinet
Læs anmeldelse

"Focus har sportslige køreegenskaber..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Den mest guddommelige bil..."

Bilbasen
Læs anmeldelse

"Ford Focus står stærkt prismæssigt..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Ford Focus er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG