Fremtiden er elektrisk

Kia Niro - elektrisk crossover bygget til fremtiden

Kia Niro gør det nemmere for alle at vælge en elektrificeret bil - enten som plug-in hybrid eller ren elbil. Den populære crossover er blevet opdateret, så design og teknologi sætter nye standarder for en elektrisk fremtid.

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Nyd stilheden 

Kia Niro - nytænkende, elektrisk og iøjnefaldende 

Med en endnu længere rækkevidde, masser af teknologi og et nyt design har den nye generation af Kia Niro potentiale til at blive endnu mere populær end forgængeren. Crossoveren er udviklet for at gøre det nemmere og mere trygt at vælge en elektrificeret bil, og derfor er der to modeller at vælge mellem: Niro Plug-in Hybrid eller den fuldelektriske Niro EV.

Den nye Kia Niro er opfølgeren til den populære Niro og e-Niro, og bilen har fået en gennemgribende opgradering, så selvom navnet er ens, er der markante forskelle både inde og ude. 

Og Danmarks suverænt bedste garanti følger naturligvis med, når du køber Kia Niro hos Bjarne Nielsen A/S. 

Kia Niro 2022 Skraat Forfra

KIA NIRO Designet har fået en overhaling på den nye Kia Niro.

Det mener vores Kia-ekspert

"Kia Niro var en af de mest populære plug-in hybrid, og den nye model har længere rækkevidde og et virkelig flot design. Der er ingen tvivl om, at Kia Niro fortsat vil være et foretrukket valg både som plug-in hybrid og elbil."

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Birkerød
Digital 1920X1080 Kia Niro 7

Kia Niro EV med lang rækkevidde, hurtig opladning og automatgear

Den fuldelektriske Kia Niro EV er til dig, der er klar til at tage skridtet fuldt ud og vælge en ren elbil. Batteriet er på 64,8 kWh og kaldes Long Range, og det giver dig en rækkevidde op til 460 km.

Bilen er med trinløst automatgear, som giver en glidende og lækker kørsel. Den har forhjulstræk og 204 hk, som tager dig fra 0-100 km/t på 7,8 sekunder. 

Opladningen af Kia Niro EV er både hurtig og nem, og under optimale forhold tager det kun 43 minutter at lade bilen fra 10-80% ved en lynoplader. For at gøre ladetiden kortere er bilen udstyret med en teknologi, der tilpasser temperaturen på batteriet. Det betyder, at batteriet har den mest optimale temperatur ved ankomst til en ladestation, og især om vinteren har det en betydning for ladetiden, der bliver så kort som mulig. 

Kia Niro 2022 Siden (1)

Kia Niro Plug-in Hybrid kombinerer el og benzin

Vil du vænne dig til at have en elektrisk bil, så er Kia Niro Plug-in Hybrid det rette valg. Den kombinerer en el- og benzinmotor, så du får det bedste fra begge verdener. I den nye Kia Niro er rækkevidden forbedret markant, og det 11 kWh store batteri giver dig op til 65 km på ren el, inden benzinmotoren tager over. Den har et moment på 265 Nm. 

Skiftet mellem de to motorer bemærkes ikke, og på de kortere ture kan du bruge den miljøvenlige elmotor, mens du på længere ture ikke skal bekymre dig om rækkevidden, fordi du har den 1,6 liters GDI-benzinmotor. 

Plug-in hybrid-udgaven er desuden med sekstrinsautomatgearkasse (DCT).

Kia Niro modeller

Kia Niro 2022 Rat

Find den rette udstyr med Niro, Prestige og Upgrade

Du går ikke ned på udstyr, når du vælger en Kia Niro, som findes i tre udstyrsvarianter. Vælger du Niro-udgaven får du blandt andet LED baglygter, automatisk klimaanlæg, adaptiv fartpilot, varme i rattet, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, 8" touchskærm og bakkamera med dynamisk guide. 

Prestige-udgaven indeholder derudover ambient belysning, 10,25" touchskærm med navigation og Kia Connect. Med Upgrade-udgaven får du desuden el-bagklap, trådløs mobiloplader og el-justerbare forsæder.

Der er forskel på, hvad de forskellige udstyrsniveauer indeholder, afhængig af om det er elbilen eller plug-in hybrid-bilen, du vælger. 

Kia Niro udstyrsniveauer

GALLERI

Se design og interiør på Kia Niro

Både ude og inde er Kia Niro blevet opdateret. Se alle de flotte designdetaljer i galleriet. 

 

Kia Niroev 2022 Front

Leasing af Kia Niro

Kend dine faste udgifter på bilen ved at lease din nye Kia Niro. Når du leaser, slipper du for bekymringer om værkstedsregninger, værditab og mulige afgiftsændringer. I stedet betaler du en månedlig leasingydelse, som inkluderer både service- og finansieringsomkostninger. Og du kan komme i gang med en lav udbetaling. 

Af faste udgifter skal du blot betale forsikring og co2-afgift, og så er du godt kørende.

Leasing af Kia Niro

Kia Niroev 2022 Bagagerum

Rummeligt bagagerum og anhængertræk til trailer

Kia Niro er bygget på tredje generation af Kias avancerede K-platform, hvis konstruktion giver god plads i både kabinen og i bagagerum.

I plug-in hybrid'en er der plads til 348 liter i bagagerummet og 1342 liter, når sæderne er lagt ned, mens elbilen kan rumme 475 liter og 1392 liter, når sæderne er lagt ned. 

Det er også muligt at tilvælge anhængertræk, og som elbil kan den trække op til 750 kg, mens plug-in hybrid'en giver mulighed for at trække op til 1300 kg. 

Kia Niro 2022 Studie Interior

Styr på sikkerheden i Kia Niro

Listen med sikkerhedsteknologier i Kia Niro er lang. Der er allerede ved udstyrsvarianten Niro en masse teknologi, som giver dig en mere sikker kørsel.

Automatisk nødbremse med fodgænger og cyklistregistrering (FCA) bremser for at undgå kollision med fodgængere eller cyklister. Der er også udvidet nødbremse, som advarer og bremser, hvis den registrerer en modkørende, når du drejer til venstre. Derudover får du intelligent skiltegenkendelse med hastighedsassistent (ISLA), som viser den aktuelle hastighed og advarer, hvis du overskrider den og multikollisionsbremse (MCB).

Det er også muligt at tilvælge en parkeringspakke med teknologier som aktiv blindvinkelassistent (BCA), sikker udstigning (SEA) og fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA). 

Kia Niro modeller, priser og specifikationer

Kia Niro fås som elbil eller plug-in hybrid, og den findes i standardudgaven Niro, som kan opgraderes til Prestige eller Upgrade. 

Kia Niro modeloversigt

 

 • KampagneFå Kia Niro EV Inspire fra bare 314.900 kr. Læs mere
  Kia Niro 2022 (1)
  Kia Niro

  Upgrade (Lagerbil)

  Topudstyret Upgrade giver dig blandt andet elektrisk bagklap og trådløs mobiloplader. Du kan få Kia Niro Upgrade både som plug-in hybrid og som ren elbil. Se komplet udstyrsliste i prislisten. Bemærk, dette er lagerbiler der allerede er produceret og er klar til hurtig levering.

  Udvalgt standardudstyr udover Prestige:

  • LED forlygter med adaptiv styring af fjernlys
  • 10,25" digital instrumentering
  • Trådløs mobiloplader
  • Elektrisk bagklap
  • Alu pedaler
  • Deluxe dørsider
  • Kunstlædersæder (PU)
  • Lændestøtte i forsæder
  • El-justerbare forsæder
  Pris fra
  329.900 kr.
  Lån fra
  3.650 kr./md.
  Leasing fra
  4.795 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste
 • KampagneFå Kia Niro EV Inspire fra bare 314.900 kr. Læs mere
  Kia Niro 2022 (1)
  Kia Niro

  Inspire (Lagerbil)

  Kia Niro Inspire byder blandt andet på el-justerbart førersæde, kunstlædersæder og flere sikkerhedssystemer. Se komplet udstyrsliste i prislisten. Dette er en lagerbil til hurtig levering. Prisen gælder så længe lager haves.

  Udvalgt standardudstyr udover Prestige:

  • El-justerbart førersæde
  • Kunstlædersæder (PVC-læder)
  • Lændestøtte i førersæde
  • Trådløs mobiloplader
  • Udvidet motorvejsassistent (HDA)
  • Aktiv blindvinkelassistent (BCA)
  • Advarsel ved bagved krydsende trafik (RCCW)
  • Elektrisk aktiveret børnelås
  • Sikker udstigningsassistent (SEA)
  Pris fra
  314.900 kr.
  Lån fra
  3.494 kr./md.
  Leasing fra
  3.895 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste

Brændstofforbrug 111,1-125 km/l. CO2-emission 0-21 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Kia Niroev 2022 Frunk

Plads til ladekabler under frontklappen

Der er plads til ladekabel og V2D-adapter under frontklappen på Kia Niro EV. Det såkaldte frunk kan indeholde 20 liter, og så har du ladekabler eller adapter lige ved hånden, når du skal bruge dem. 

Frunk-opbevaringen findes kun på elbil-udgaven.

Kia Niro 2022 Studie Interior Oplader

Vehicle-to-Device (V2D) kan oplade andre enheder

Kia Niro EV er din mobile energikilde og kan oplade andre elektriske apparater fx en elcykel, campingudstyr eller en bærbar computer. Vehicle-to-Device (V2D) kaldes featuren, som kan levere op til 3 kW strøm. V2D findes kun på elbilen. 

Trådløs mobiloplader findes i Upgrade-udgaven på både plug-in hybrid og elbil. 

Kia Niroev 2022 Baglygte

Heartbeat forlygter og boomerang baglygter

Designmæssigt er der virkelig sket forandringer på Kia Niro. Den har fået en tigerface-signaturfront med heartbeat forlygter, der ligner stregen, der viser et hjerteslag. Baglygterne har en boomerang-form, og heartbeat-formen går igen på refleksen bagpå. Den udstråler futurisme og hightech fra alle vinkler.

Kia Niro fås i ni forskellige farver.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal du vælge?

Prøver du at finde rundt i junglen af forskellige ladeløsninger til de elektriske biler? Fortvivl ikke. Vores motorredaktør forklarer de forskellige muligheder og har samtidig lavet en sammenligning af priserne på de mest udbredte ladeløsninger.

Se videoguiden her - eller læs den skrevne udgave her.

SIKKERHED

Den nye Kia Niro får 5 stjerner i Euro NCAP crashtest

Kia Niro får topkarakter i sikkerhed i Euro NCAP sikkerhedstest. Herunder kan du finde den fulde rapport.

91%
Adult Occupant
84%
Child Occupant
76%
Pedestrian
79%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Niro

Hvad er rækkevidden på Kia Niro?

Det afhænger af, hvilken model du vælger. Kia Niro Plug-in Hybrid har en rækkevidde på op til 65 km på ren el, hvorefter benzinmotoren tager over.

Vælger du Kia Niro EV som er en elbil, har den en rækkevidde på op til 460 km. 

Hvor lang tid tager det at oplade Kia Niro?

For Kia Niro Plug-in Hybrid tager det ned til 3,5 time at oplade fra 0-100% med en AC ladning. 

For Kia Niro EV tager det ned til 6,5 time at oplade fra 0-100% med en AC ladning. Elbilen kan dog også oplades med en hurtiglader, hvor det tager blot 43 minutter at lade 10-80%. 

Kan man få garanti på en Kia Niro?

Naturligvis. Kia Niro er naturligvis akkompagneret af Danmarks i særklasse bedste fabriksgaranti, som i øvrigt ledsager samtlige nye personbiler fra Kia. Med en ny Kia Niro får du syv års garanti eller 150.000 kilometer - alt efter, hvad der først kommer. Rigtig mange bilejere har ikke et kørselsbehov, der kommer i nærheden af de godt 21.400 årlige kilometer, som Kia-garanti i gennemsnit gælder.

Hvor kan jeg købe en Kia Niro?

Du kan købe Kia Niro hos samtlige danske Kia-forhandlere - og selvfølgelig også i de tre Kia-bilhuse under Nielsen Car Group. Det er henholdsvis hos Bjarne Nielsen i Skive, Bjarne Nielsen i Birkerød og Bilernes Hus i Silkeborg.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Kia

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Skal det være en brugt elbil?

Brugte elbiler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.