Nyd stilheden

Kia Niro - et formidabelt køretøj i flere udgaver

Et enkelt blik på den nye KIA Niro afslører, at her har vi at gøre med en bil, der er unik. Full-LED-forlygter (modelafhængigt udstyr) viser vejen frem. Designmæssige detaljer overalt fremhæver bilens hightech og miljøvenlige egenskaber. Som kromdetaljerne med blå indlæg og den komfortable strømtilslutning på siden af skærmen. 16'' alufælge med kapsler fuldender eksteriøret.

Danmarks suverænt bedste garanti følger naturligvis med, når du køber KIA Niro  hos Bjarne Nielsen A/S. Du kan få KIA Niro som HEV (hybrid), PHEV (Plug-in Hybrid) eller som e-Niro (elbil).

Kia Niro 2018 Eksterior Front Moerkegraa Forlygter

KIA NIRO Modellen har været en succes lige siden introduktionen.

Det mener vores Kia-ekspert

"Kia Niro PHEV er den mest solgte plug-in hybrid i sammenlagt 4 år. Rummelig kabine og højere siddeposition er et hit. el-motor og benzin motor i perfekt samspil"

Har du et spørgsmål om Kia Niro så brug knappen nedenfor.

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Birkerød

Kia e-Niro er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

Rat

Gør køreturen lettere

Fra førersædet har du overblik over alle betjeningselementer og displays. Her kan du se de nødvendige informationer om hybridsystemet, navigation og infotainmentsystemet. De mange sikkerhedsfunktioner giver en behagelig og problemfri kørsel.

Blindspot

Blind spot detection sørger for alles sikkerhed

Systemet advarer dig, hvis andre biler kommer ind i dine blinde vinkler, på den måde har du altid et udsyn over alle medtrafikanter.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Hybridsystem

Skift mellem Benzin og eldrift

Den nye Kia Niro skifter umærkeligt mellem benzin og eldrift - eller bruger begge systemer samtidigt. Den leverer en samlet ydelse på 141hk, og i ren eldrift kan den køre 120 km/t.

Alle Niro-modeller er kompatible med Android AutoTM- og Apple CarPlayTM-apparater og -apps.

Kia Niro 2018 Eksterior Ladekabel Plug In Hybrid Elektrisk

Elektrisk rækkevidde hele 58 km/t

Kør til arbejde og hjem igen helt elektrisk i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den har en elektrisk rækkevidde på hele 58 km! På de længere ture uden for byen får benzinmotoren dig altid frem – uanset distancen.

Kia Niro 2018 Interior Bagagerum Nedfaeldelige Saeder Plads

Gennemtænkt indretning

Har du brug for ekstra plads i kabinen er du rigtig godt stillet med Kia Niro. 60:40 bagsæderne kan foldes helt væk så du får et kæmpe bagagerum med flad bund.

GALLERI

Kig nærmere på Kia Niro

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

KIA Niro er testet hos Euro NCAP

91%
Adult Occupant
80%
Child Occupant
70%
Pedestrian
81%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Niro

Kører en Kia Niro på ren el?

Du kan godt få en Kia Niro, der kører på ren el, men så hedder modellen Kia e-Niro. Den kan du læse mere om her. Kia Niro kan derimod fås som en kombination af alt det bedste fra flere verdener - enten som plug-in hybrid eller hybrid, der i biltermer hedder henholdsvis Kia Niro PHEV (plug-in hybrid electric vehicle) eller Kia Niro HEV (hybrid electric vehicle).

Hvad er forskellen på mild hybrid og plugin hybrid (recharge)?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt. En mild-hybrid har også et batteri, men typisk et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Kontakt din nærmeste Kia-forhandler for at få mere at vide om de fordele, der henholdsvis er ved en Kia Niro PHEV og en Kia Niro HEV.

Kan man få garanti på en Kia Niro?

Naturligvis. Kia Niro PHEV og Kia Niro HEV er naturligvis akkompagneret af Danmarks i særklasse bedste fabriksgaranti, som i øvrigt ledsager samtlige nye personbiler fra Kia. Med en ny Kia Niro får du syv års garanti eller 150.000 kilometer - alt efter, hvad der først kommer. Rigtig mange bilejere har ikke et kørselsbehov, der kommer i nærheden af de godt 21.400 årlige kilometer, som Kia-garanti i gennemsnit gælder.

Hvor kan jeg købe en Kia Niro?

Du kan købe Kia Niro PHEV, Kia Niro HEV og naturligvis også Kia e-Niro hos samtlige danske Kia-forhandlere - og selvfølgelig også i de tre Kia-bilhuse under Nielsen Car Group. Det er henholdsvis hos Bjarne Nielsen i Skive, Bjarne Nielsen i Birkerød og Bilernes Hus i Silkeborg.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.