Kia EV9 2023 Bagende

Det siger anmelderne om Kia EV9

BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Kia EV9

Kia EV9 er en helt ny model fra det sydkoreanske mærke. Det er en fuldvoksen SUV, der samtidig kører på ren el, og det er mærkets nye flagskibsmodel. Det betyder, at det er toppen af, hvad Kia kan præstere, og det er nemt at lade sig begejstre, når man lærer EV9 bedre at kende. 

Udvendigt kombinerer den det robuste SUV-design med rene, enkle linjer, som gør bilen moderne i sit udtryk. Fronten er futuristisk og visionær, og bilens sider er designet for at optimere aerodynamikken. En virkelig veldesignet bil med en ny lyssignatur, som vi kommer til at se på fremtidige elbiler fra Kia. 

Drømmer du om meget plads i din elbil, vil du blive glad for EV9. Den har tre sæderækker, som giver plads til enten seks eller syv personer i bilen. Det er op til dig, hvad der er brug for. Anden sæderække kan drejes, så passagerne sidder overfor hinanden. Kia vil give alle i bilen samme komfort og loungeagtige følelse, og derfor er der for eksempel både ladestik og kopholdere på tredje sæderække. 

Bilen forventes på markedet i slutningen af 2023. Der er ikke nogen anmeldelser af bilen, men når de kommer, opdaterer vi selvfølgelig siden. Ligesom du også kan glæde dig til, at vi laver vores egen anmeldelse af bilen, når vi har mulighed for det. 

KIA EV9 2023 Hvid V Front

Denne lækre fuldelektriske SUV fra Kia har fået navnet EV9.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Der er endnu ikke kommet anmeldelser af Kia EV9. Men når de kommer, opdaterer vi siden. I mellemtiden kan du læse om, hvordan Kia EV6 begejstrede anmelderne. 

 

 • "Et opsigtsvækkende design og en ret avanceret ladeteknik skiller EV6 ud fra mængden. Vi har her testet udgaven med baghjulstræk og det store batteri, og det var en god oplevelse."
 • "Kia's elbil er flot, billig - og kører vildt godt!"
  Der gives ikke score
 • "Den har et karakteristisk crossover-inspireret design og det er den første model der tager form efter Kias nye designfilosofi, som visualiserer mærkets skiftende fokus i retning af mere elektrificering."
  Der gives ikke score
 • "Navnet er EV6, og Kias nye elbil fremviser på en gang mærkets nye logo, mærkets nye navnepolitik og frem for alt første skridt ind i en verden fyldt med elbiler."
  Der gives ikke score
 • "KIA er blandt de førende på verdensplan, når det gælder elektrificerede biler."
  Der gives ikke score

Se nyheder om Kia i vores Bilmagasin