UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Kia

Kia overst

Alt tegner til, at ProCeed bliver et stort hit

På Paris Motorshow, der løber af stabelen fra den 4. til den 14. oktober, vises den kommende KIA ProCeed frem - og gæsterne flokkes om den fine model. Vi fik mulighed for at gå helt tæt på modellen, der kommer til Danmark inden længe.

Mondial de L'Auto er i fuld gang - og ikke mindst på KIA's flotte stand i den enorme Hal 1 er der blevet pudset og plejet til det helt store guldmedalje.

Et af de helt store hit på KIA-standen er den nye KIA ProCeed, der er en mellemting mellem en stationcar og en hatchback.

Faktisk er den helt korrekte betegnelse for netop denne bilklasse en shooting brake - og resultatet er blevet en virkelig strømlinet og sportslig udgave af den mere klassiske stationcar.

ProCeed 2

Potente motorer i ProCeed
Og planen fra KIA's side er da også at holde fast i det sportslige - derfor kommer modellen udelukkende som GT og GT-Line-versionen.

Til GT-line kan der vælges mellem to benzinmotorer med henholdsvis 120 og 140 hestekræfter eller en dieselmotor med 136 hestekræfter.

En mere kraftig og potent benzinmotor med 204 hestekræfter er forbeholdt GT-udgaven.

Begejstringen er stor
At dømme efter begejstringen på Paris Motorshow, så bliver ProCeed et stort hit - og vi er mange, der ser frem til at tage en tur bag rattet i den spektakulære KIA.

Indtil videre må vi dog nøjes med billeder, som du kan se mange flere af herunder.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår ProCeed lander i Danmark - men følg med på Bjarne Nielsens nyhedssite, hvor vi er først med det seneste.

Du kan også læse mere om KIA's modeller her, ligesom vi har flere nyheder om KIA her.

ProCeed 1 norm

ProCeed 5

ProCeed 6

ProCeed 3