UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Renault

Renault Megane R.S. Trophy R er bilen, man bør vælge, såfremt man har travlt med at komme på arbejde. Eller hjem fra arbejde. Den fine model har netop skåret fem sekunder af omgangsrekorden på Spa-racerbanen i Belgien.

 

Renault Megane er måske ikke - som udgangspunkt - indbegrebet af en lynhurtig og meget smidig racerbil.

Men på samme måde, som Ford Focus findes i en ST-version og Volkswagen Golf i et GTI-version, så har Renault også deres R.S.-modeller.

Og den helt skarpe model, når det handler om Renault Megane, den hedder Renault Megane R.S. Trophy R - og den er helt og aldeles vanvittig.

Endnu en vanvittig rekord

Faktisk er der netop sat en ny banerekord på den legendariske Spa-Francorchamps-racerbane i Belgien, hvor strækningen er på syv kilometer og nogle meter.

RENAULT MÉGANE R.S. TROPHY R SETS NEW SPA FRANCORCHAMPS LAP RECORD 240719 3Laurent Hugnon har styr på sin Megane - og har netop sat endnu en fart-rekord. PR-foto

Her har Renault-testkøreren Laurent Hurgon formået at klare turen på bare 2,48.33 minutter, hvilket er mere end fem sekunder hurtigere end den oprindelige rekord for forhjulstrukne modeller.

Det skete bare få uger efter, at samme bil og chauffør satte ny rekord på Nürburgring i Tyskland - det kan du se og læse mere om her.

En særdeles spændende bane

Testkører Laurent Hurgon har sat adskillige hastighedsrekorder i forskellige udgaver af Renault Sport-modellerne.

- Jeg er endnu en gang både stolt og henrykt. Spa-Francorchamps er en af ​​de mest spændende racerbaner i Europa. Den er meget hurtigt og kompleks, og bilen er perfekt til netop den kombination, understreger Laurent Hurgon.

Renault Mégane R.S. Trophy-R bliver udelukkende produceret i 500 eksemplarer worldwide. 

For mere information om Renault Mégane R.S. Trophy-R - klik her.