UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

De fleste er godt klar over, at Ford Focus i forvejen er en formidabel bil, som fuldt ud lever op til de krav, ønsker og forventninger, som de fleste bilister har. Men der er selvfølgelig enkelte, for hvem det ikke kan gå stærkt nok. Og det er her, at Ford Focus ST kommer ind i billedet.

 

Der en en ny udgave af Ford Focus ST på vej. Vi har allerede vist billeder af og skrevet lidt om hatchback-versionen her - men nu har Ford offentliggjort billeder af stationcar-varianten.

FFST0Den ser godt ud, den nye Ford Focus ST i stationcar-udgaven. Se mange flere billeder af vilddyret nederst i denne artikel. Foto: Ford

Ydelse, nydelse og balance. Den nye Focus ST er udviklet af eksperterne hos Ford Performance og kombinerer kompromisløs køredynamik og ydelse med praktiske og familievenlige egenskaber.

De praktiske egenskaber er endnu mere i højsæde i stationcar-udgaven, der nu ser dagens lys.

Rummelig og aldeles kraftfuld

Nyeste generation af Focus ST er mere rummelig end nogensinde med blandt andet øget akselafstand og mere bredde i fronten. For første gang fås Focus ST også med anhængertræk, der gør hverdagens gøremål nemmere.

Dertil er den nye Focus ST udstyret med en bred vifte af avancerede sportsteknologier og førerassistancesystemer, der gør den til den perfekte bil til både familien og på banen.

Den helt nye Focus ST lanceres i Danmark i udstyrsvarianterne ST2 og ST3 i løbet af sommeren 2019. Læs mere her.

FFST1

FFST4

FFST6

FFST7

FFST8