Nyheder fra bilens verden

Autobranchen har sin helt egen prisfest, som hedder Auto Awards. I dette års udgave er Bjarne Nielsen-koncernen blevet nomineret som Årets Værksted - og danskerne kan være med til at stemme på deres favorit. 

Bjarne Nielsen-koncernen, der har afdelinger over hele landet, er blevet nomineret ved dette års prisfest inden for autobranchen - en begivenhed der meget passende kalder sig Auto Awards 2019

Kåringen har eksisteret i en håndfuld år, og denne gang foregår prisfesten tirsdag den 19. november ved et storstilet arrangement i Cirkusbygningen i København.

Her bliver en lang række priser uddelt. Fra Årets Firmabil og Årets Brugtvognsforhandler til Årets Værkstedskæde og Årets Leverandør. Faktisk er der hele 24 forskellige kategorier, som man kan stifte nærmere bekendtskab med på Auto Awards’ egen hjemmeside.

Alle kan stemme på vinderne

Det er en jury bestående af primært branchefolk, bileksperter og motorjournalister, som har valgt de nominerede ud. Og det er samme gruppering, der har de afgørende mandater, når de respektive kategori-vindere skal vælges.

Men faktisk kan den almindelige dansker også være med til at give sit besyv med i 20 ud af de 24 kategorier. Det foregår ved at afgive sine stemmer på Auto Awards-hjemmesiden - se linket længere ned i artiklen.

Denne del vægter 25 procent af afgørelsen i de respektive kategorier - også i forhold til Årets Værksted.

En lille sejr bare at være nomineret

Og det er netop i denne kategori, at bilkoncernen Bjarne Nielsen A/S er nomineret.

- Vi er både glade, stolte og ydmyge over at være blevet nomineret sammen med fire af vores kolleger fra branchen. Selvfølgelig er det mit håb, at vi kan løbe med den endelige sejr, men bare det at være med i dette skarpe felt er en lille sejr, understreger Carsten Fleischer, der er eftermarkedsdirektør hos Bjarne Nielsen A/S.

Hvis man vil bruge sin stemme skal det ske inden søndag den 17. november - og man kan stemme ved at klikke ind på dette link. Det tager under fem minutter, og kræver blot, at man har sin telefon inden for rækkevidde.