UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

Vi tænker jo helt generelt, at det altid er spændende at besøge et af vores bilhuse. Men lørdag den 25. maj er der en ekstra god grund til at lægge vejen forbi Hernings smukkeste bilhus på Silkeborgvej 110 - for denne dag lægger Ford Classic Club Danmark nemlig vejen forbi.

 

Fra Capri og Cortina til Zephyr og Zodiac. Der har været - og er naturligvis fortsat - rigtig mange forskellige Ford-modeller, og der er også mange af dem, der er blevet produceret i Europa.

Ford Anglia, Ford Escort, Ford Consul, Ford Sierra og Ford Puma for blot at nævnte yderligere en håndfuld.

1920px 1964 Ford Zephyr 6 Mark III 2.5 FrontFord Zephyr årgang 1964 (Foto: Wikipedia.org) 

Og hvorfor er det så et emne? Det er det, fordi du lørdag den 25. maj har mulighed for se nærmere på en lang række af skønne klassiske europæisk-producerede Ford-modeller, når Ford Classic Club Danmark lægger vejen forbi Bjarne Nielsen i Herning.

Masser af klassiske modeller

Den danske klassiker-klub indleder et Jyllands-træf med at tage opstilling på Silkeborgvej 110 i Herning, der også er domicil for Bjarne Nielsen-koncernen.

Ford Cortina KTO959EFord Cortina årgang 1966 (Foto: Wikipedia.org)

Her vil et indtil videre ukendt antal medlemmer - iført deres klassiske køretøj med ovalen i front - møde op til en gang morgenkaffe og lidt løs snak hen over motorblokken.

Ifølge Poul Sørensen, der ud over at være tovholder på arrangementet også er inkarneret Ford-fan, forventes der et sted mellem 20 og 50 Ford-klassikere på dagen.

Udelukkende europæiske biler

Ford Classic Club Danmark er en aktiv og landsdækkende klub, der har som formål at bevare europæisk-producerede klassiske Ford-biler samt reservedele til disse. For at blive medlem af klubben er det et krav, at man ejer en europæisk produceret Ford, som er minimum 25 år gammel.

I klubben afholdes der forskellige træf, ligesom der ofte er "garage-møder" og andre sociale arrangementer. Man kan læse meget mere om klubben her.

Ford Granada MkII pre facelift ca 1980Ford Granada årgang 1981 - en fantastisk vogn. (Foto: Wikipedia.org)

Lørdag den 25. maj kan alle få syn for sagen, når de forhåbentlig mange Ford-entusiaster møder fra frem klokken 10 til 11 hos Bjarne Nielsen i Herning. 

(Kilde: Wikipedia.org, FordCC.DK)