Vi har 14 nyere brugte Ford Kuga til salg hos Bjarne Nielsen

Den første Ford Kuga blev lanceret i 2007 og blev øjeblikkeligt et hit med sit atletiske ydre og smarte velfungerende indre. Både som familiebil og firmabil var Ford Kuga populær, ligesom modellen også blev solgt på gule plader og papegøjeplader. I 2012 blev anden generation introduceret, og i 2020 kom så den aktuelle version af Ford Kuga til salg.

Oplev også den nye Ford Kuga

Tredje generation Ford Kuga er blevet en formidabel succes på adskillige markeder - og ikke mindst i Danmark, hvor PHEV-versionen har sat salgsrekord. Blandt andet blev den Danmarks mest solgte i 2020 til trods for, at der i begyndelsen afstedkom nogle udfordringer med batteriet. Samlet set blev Ford Kuga nummer tre på listen over mest solgte biler i 2020.

Den opdaterede version får masser af lovord med på køreturen fra blandt andre FDM's testkørere. De skriver, at: "...Danskerne er blevet vilde med biltypen, og Ford Kuga har med en kombination af en skarp pris, et flot og brugbart design og en god komfort vist vejen for konkurrenterne."

14 BILER
Viser nu 14 af 14 biler

Køb en brugt Ford Kuga hos Bjarne Nielsen

Ford Kuga har eksisteret siden 2008 og laves også til det amerikanske marked under navnet Escape. Den nyeste udgave er tredje generation og blev introduceret i 2019 med helt nye motorer og plug-in hybrid teknologi. Ford Kuga er en SUV med mere frihøjde og mulighed for firehjulstræk. På grund af SUV-størrelsens popularitet har Ford Kuga mere eller mindre overtaget markedet fra C-Max der heller ikke produceres længere.

Danmarks mest solgte plug-in hybrid

Den nyeste Ford Kuga med plug-in hybrid motor har efterhånden været på markedet så længe, at den også fås som brugt. Som ny har den indtaget det danske marked med storm og er den suverænt mest solgte plug-in hybrid i Danmark. Den giver mulighed for at køre op til 56 km på ren el og samtidig er den billigt prissat grundet det danske afgiftssystem som favoriserer plug-in hybrider. Ford Kuga er samtidig en rummelig bil med plads til familien og bagagen, og du kan i den seneste udgave blandt andet køre bagsæderne frem og tilbage og fordele pladsen efter behov.

Ford Kuga SUV med mange kvaliteter

Uanset hvilken brugt Ford Kuga du vælger, får du en gennemtestet SUV med masser af sikkerhedsteknologi og kørekomfort. Både forrige og seneste generation har fået topkarakter i sikkerhed. Kvaliteten i kabinen og dens køregenskaber er heller ikke til at tage fejl af, og vælger du den som plug-in hybrid får du tilmed en flot brændstoføkonomi, hvor du virkelig kan spare penge i forhold til en konventionel udgave. Modsat får du i dieseludgaven et kræftoverskud til campingvognen på op til 2100 kg.

Køb en brugt Ford Kuga til en god pris hos Bjarne Nielsen

Som en af Danmarks største forhandlere af Ford har vi konstant et stort flow af brugte Ford Kuga gennem vores hænder og som bare venter på en ny ejer. Du kan både finde lettere brugte og nærmest nye modeller men vi har også de mere brugte som er taget i bytte ved en anden handel. Uanset hvad er de testet og fuldt funktionsdygtige og samtidig skarpt prissat i markedet. En brugt Ford Kuga er derfor et rigtig godt valg, hvis du vil spare penge og samtidig have en moderne, sikker og helt igennem behagelig bil at køre i.

Relaterede links