UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Volvo XC60.
Dynamik og et dejligt design.


Volvo XC60

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Volvo XC60.

PRIS FRA
665.585 kr.
FINANSIERING FRA
6.859kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Volvo XC60 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

CITY SAFE

Din co-pilot på vejen

City Safety fungerer som din co-pilot, som altid holder øje med vejen for dig. Den nye XC60 registrerer andre biler, fodgængere og cykelister - selv store dyr omkring bilen. Den opdaterede City Safety, som er standard ved alle XC60 udstyrsniveauer, inkluderer også Steering Support, som aktiveres når automatisk bremsning ikke er nok til at undgå en potentiel ulykke.

Den nyeste sikkerhedsteknologi er designet til at hjælpe dig med at undgå kollisioner med andre trafikanter, ved at styre din XC60 væk fra potentielle ulykker. Ved hurtige hastigheder hjælper teknologien med at holde dig i motorvejens vognbane og derved minimere ulykker og stressende situationer.  

 

INTEGRERET NAVIGATION

Find vej med Sensus Navigation

Centerdisplayets stående format med touch-skærm gør det dejlig nemt at læse kort og følge anvisningerne fra navigationssystemet. Kort vises ligesom i et atlas og kræver mindre scrolling, så du bedre kan se, hvad der kommer forude. Kobl din mobil til skærmen via Bluetooth, og hold kontakten uden at tage fokus fra vejen. At interagere med din Volvo XC60 er enkelt og brugervenligt for alle i bilen. Vores centerdisplay med touch-skærm er designet til at være intuitiv og naturlig at anvende, så du ikke behøver at fjerne dit fokus fra vejen. Navigation og underholdning er kun en enkel berøring væk.

 
 

T8 TWIN TURBO ENGINE

Power uden kompromis.

Den nye Volvo XC60 2017 fås med den kraftfulde T8 Twin Turbo Engine, som er plug-in hybrid. En højtydende kombination af en T8 benzinmotor og en elmotor. En brændstofeffektiv motor med høj performance og lavt CO2-udslip. Motoren sørger for en køreoplevelse med kompromisløs effektivitet. Med sin kombination af en benzinmotor og en elmotor giver denne drivline mulighed for fremragende performance på motorvejen og nul emission i pendlertrafik – med firehjulstræk, når der er brug for det.

Derudover giver luftaffjedringen giver dig den perfekte balance mellem komfort og håndtering. Med XC60 får du en jævn kørsel uanset vejens overflade, så du altid føler dig i kontrol.

  
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Volvo XC60 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"XC60 bringer Volvo op i en ny liga..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

"En lækker bil at befinde sig i..."

Magacin
Læs anmeldelse

 

"Det er kun gået fremad for Volvo..."

Biltesteren
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Volvo XC60 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG