Storsælgende super-SUV

Volvo XC60 - alt hvad du drømmer om

Få modeller har som Volvo XC60 Recharge formået at sætte en ny standard i sit segment. Den mellemstore SUV er spækket med banebrydende sikkerhedsudstyr, innovativ teknologi og masser af lækre detaljer.

Volvo XC60 byder på et moderne, skandinavisk design, som kombinerer et atletisk ydre med et stilrent indre. De luksuriøse materialer med ægte træ og det fineste læder kombineret med de mange smukke detaljer fuldender billedet af et fremragende køretøj.

Volvo XC60 2018 1600 1E

VOLVO XC60 Den bedst sælgende model fra den svenske producent er denne vidunderlige SUV i mellemklassen.

Det mener vores Volvo-ekspert

"Volvo XC60 er både flot designet og virkelig velkørende. Det er sådan en, som alle har lyst til at have holdende i sin garage..."

Har du et spørgsmål om Volvo XC60 så brug knappen nedenfor.

Jesh
Jesper Hansen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Esbjerg

Design og dynamik møder idérigdom og innovation

Volvo XC60 2018 1600 85

Avanceret teknologi - let at betjene

I den nye Volvo XC60 har du mulighed for at flyde hen i tonerne til Vivaldis Fire Årstider - leveret gennem et Bowers & Wilkins-lydsystem, der bringer koncertsalen ind i din SUV. Systemet er pakket med højttalere, der på symfonisk vis kæler for lyden.

Du kan også tale med med Google i din Volvo XC60 Recharge, hvor du får fuld kontrol i den håndfri version. Du kan nyde underholdning og holde kontakten med venner, familie og kolleger - blot ved at bruge din stemme. Du, din bil og dit liv aldrig været tættere.

Teknologien er avanceret, men samtidig nem at betjene - og den gør det muligt at tilpasse køreoplevelsen, så den stemmer overens med præcis de behov, som du og dine har til køreturen.

Volvo XC60 2018 1600 46

Volvo lægger vægt på sikkerhed

Volvo har altid skilt sig ud - ikke mindst når det drejer sig om sikkerhed. Senest har den svenske producent valgt at begrænse topfarten på samtlige nye Volvo-modeller, så den maksimale hastighed er 180 kilometer i timen.

Volvo følger dermed op på den sikkerhedsvision, som blev fremlagt i 2019 og som betyder, at Volvo vil gøre sit til, at ingen skal komme alvorligt til skade eller miste livet i trafikken.

Volvo XC60 Recharge har dermed også en begrænset topfart - men dermed ikke sagt, at der ikke er masser af saft og kraft i modellen, for det er der.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Volvo XC60 2018 1600 0D

Et rullende studie i sikkerhed

Volvos intelligente sikkerhedsteknologi hjælper føreren med at opdage og undgå andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr. Det gøres ved først at advare føreren og derefter bremse automatisk, hvis føreren ikke reagerer.

Volvo XC60 2018 1600 60

Den helt perfekte kabine

Forvarm, forkøl og mere til – med en simpel kommando giver den særlige Volvo On Call-app mulighed for, at man kan skabe sin eget perfekte kabine, så bilen er helt klar til afgang.

Volvo XC60 2018 1600 97

Skift over til den rene strøm

Med en plug-in hybrid får du både en benzin- og en elmotor. Kør eksempelvis på ren strøm i byen - og i et sammenspil mellem de to drivmidler på de længere køreture. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

GALLERI

Kig nærmere på Volvo XC60 Recharge

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Volvo er sikkerhed. Det samme er Volvo XC60 Recharge.

Som i alle andre Volvo-modeller får du en bil, der er yderst sikker at køre i.
Modellen scorer det maksimale antal stjerner:

98%
Adult Occupant
87%
Child Occupant
76%
Pedestrian
95%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo XC60

Hvorfor købe en Volvo XC60?

Volvo XC60 er Volvos absolutte storsællert i hele verden. Den så dagens lys i 2008 og blev hurtigt en ubetinget succes. Med sin SUV højde og størrelse er den ideel til den aktive familie eller sælgeren som bruger mange timer på landevejen. XC60 er indbegrebet af god kørekomfort og så er sikkerheden (som på enhver Volvo) helt i top.

Er Volvo mere sikkert?

Volvos DNA er gennemsyret af sikkerhed som det absolut vigtigste punkt for den svenske bilproducent. De var først med sikkerhedsselen og har siden været helt i front med sikkerhedssystemer og teknik. XC60 favner som SUV alle Volvos kvaliteter og fører an ikke bare hos Volvo men også blandt konkurrenterne. 

Køb Volvo XC60 som hybrid

Volvo er det eneste bilmærke som tilbyder alle deres modeller som mild hybrid og plug-in hybrid udgaver. XC60 kan som plug-in hybrid køre op til 53 km på ren el og har samtidig firehjulstræk. Med elmotoren kan XC60 præstere et lavt CO2-aftryk på trods af bilens rummelige SUV-størrelse.

Hvad betyder mild hybrid og plug-in hybrid?

Alle Volvos modeller fås udelukkende som hybridudgaver under titlen Recharge. Mild-hybrid udgaven har et mindre batteri som lades op løbende ved bremsning og hjælper til ved igangsætning og acceleration. Her skal du modsat en plug-in hybrid ikke tænke på at lade den op. 

For at få det fulde udbytte af plug-in hybrid versionen kan du via et stik lade det større batteri op og komme til at køre på ren el i over 50 km. Det betyder, at du i en plug-in hybrid kan klare mange mindre ture på ren el uden at belaste miljøet. 

Volvo og sikkerhed har samme betydning

Der er en grund til at den første generation af XC60 levede hele 9 år fra 2008-2017. Den var gennem hele sin levetid utroligt populær og var til det sidste fortsat en af de mest sikre SUV'er på markedet. Den overhalede da også selv på sine aldrende dage flere af konkurrenternes helt nye modeller i salgstal.

Nyeste generation fra 2018 har blot taget den populære model til nye og markedsledende højder som en af sikreste biler på markedet. Samtidig får du plads, interiør og kørekomfort som er en premium-bil værdig. 

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Volvo-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.