UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Årets bil 2019

Både salgstallene, bilanmeldelserne og stemmetallene ved den seneste Årets Bil-kåring afslører, at Ford Focus i den nyeste aftapning er et sikkert hit. Nu har de erfarne testkørere hos Bilmagasinet prøvet kræfter med en Ford Focus ST-Line i 150 hestekræfters-versionen - og smilene er brede.

 

Siden Ford Focus blev introduceret på det danske marked i den nuværende udgave i efteråret 2018, er der sket en hel del. 

Først fik modellen en masse rosende ord med på vejen fra motorjournalisterne. Dernæst blev bilen kåret som Årets Bil i Danmark 2019. Så blev Ford Focus Danmarks bedst sælgende bilmodel - og nu er der endnu mere smiger sendt i retning af den succesfulde c-segment-model.

Ford Focus ST Line 2019 1600 5f

Bilmagasinets erfarne og professionelle motorjournalister har nemlig haft lejlighed til at prøvekøre Ford Focus i den drønlækre ST-Line-udgave med 150 hestekræfter og en halvanden liters EcoBoost-motor.

Ligner det bedste køb

"ST-Line ligner det bedste køb ud fra design og udstyr i forhold til prisen", skriver Bilmagasinets Steen Bachmann, der er mangeårigt medlem af bladets redaktion.

"Ford Focus fortjener titlen som Årets Bil i Danmark 2019, for den kan (næsten) det hele til fair priser. Vi lader os begejstre af den veloplagte stationcar, fortsætter motorjournalisten veloplagt.

Ford Focus ST Line 2019 1600 72

Han fremhæver det høje udstyrsniveau og den herlige og sportslige kørestil.

Focus tror, den er en BMW

"På de smalle og øde småveje på Vestsjælland fører stationcar-modellen sig frem, som om den tror, den er en BMW 1-serie. (...) Den let sænkede undervogn arbejder i en balance, som man ikke ville have troet mulig i en almindelig bil for 10 år siden."

Du kan læse hele bilanmeldelsen her - og så kan du i øvrigt finde meget mere information om Ford Focus her.

Ford Focus ST Line 2019 1600 6c

Vil du se flere anmeldelse af Ford Focus i den nyeste aftapning, så skal du klikke dig en tur ind på denne side.