UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Kia

Navnet er KIA XCeed - og der er tale om en såkaldt urban crossover utility vehicle (CUV i forkortet udgave), som kombinerer de praktiske egenskaber fra en SUV med det sporty udseende og de medrivende køreegenskaber fra en hatchback.

 

De fleste kan godt nikke genkende til modelbetegnelserne SUV og MPV - der betyder henholdsvis Sport Utility Vehicle og Multi Purpose Vehicle. Nu føjer vi begrebet CUV til.

Det står for crossover utility vehicle og er sådan set ikke nogen ny biltype. Men den er populær som bare pokker, og nu forsøger KIA sig med endnu et bud i det segment.

Kia XCeed 2020 1600 0b

Den nye CUV hedder KIA XCeed og er logisk nok et medlem af den efterhånden store KIA Ceed-familie, der i forvejen tæller KIA Ceed, KIA Ceed SW (sport wagon) og KIA ProCeed.

Sporty og komfortabel

XCeed bliver et sporty alternativ til de traditionelle SUV-modeller, men den byder samtidig på et sammenligneligt niveau af plads til både passagerer og bagage.

KIA XCeed engagerer føreren med sine sporty køreegenskaber og giver en komfortabel og tryg køreoplevelse med bedre overblik over vejen i forhold til en almindelig hatchback.

Kia XCeed 2020 1600 02

De avancerede sikkerheds-, opkoblings- og infotainmentfeatures i KIA XCeed gør modellen til en af de mest hightech-biler i CUV-klassen. Med et udvalg af turbomotorer med højt omdrejningstal er den også en af de mest effektive.

Produceres i Slovakiet

Den urbane KIA XCeed vil blive produceret på mærkets europæiske fabrik i slovakiske Zilina, hvor en række af de øvrige KIA Ceed-modeller produceres.

Det nyeste medlem af KIA Ceed-familien kommer forventeligt til salg i Europa og Danmark i tredje kvartal af 2019, og den vil som standard blive solgt med KIA's imponerende fabriksgaranti på 7 år/150.000 kilometer.

Kia XCeed 2020 1600 05

Du kan læse mere om den nye KIA XCeed på KIA's pressesite her - og du kan finde mere information om de øvrige KIA Ceed-modeller her.

Kia XCeed 2020 1600 04