21213437 The 2018 Dacia Picnic

Dacia gentager succes med picnic

Dacia inviterer for sjette gang ejere af deres biler til picnic på Egeskov slot på Fyn.

Peter Jensen
·

Den er blevet noget af en succes, den efterhånden traditionsrige Dacia Picnic. Søndag den 12. maj er det sjette gang, at den danske importør sætter Dacia-ejere i stævne ved Egeskov Slot til det, der bliver kaldt Danmarks største og hyggeligste picnic. Tilmeldingerne åbner mandag den 8. april klokken 12.

Der bliver med garanti trængsel på de sydfynske landeveje, når Egeskov Slot (billedet herunder) lægger grønne græsarelaer til den årlige Dacia Picnic for sjette år i træk.

Denne gang foregår festlighederne søndag d. 12. maj - og i år er der lagt op til, at der kommer flere med end nogensinde.

- Vi glæder os meget til at møde alle 5000 glade Dacia-fans på Danmarks største og hyggeligste picnic, fortæller Søren Ignaz, der er pressechef hos Dacia-importøren.

Der bliver run på billetterne

Også i år afholdes Dacia Picnic i de fantastiske omgivelser på Egeskov, der i forvejen rummer forskellige museer og andre eventyrlige attraktioner.

- Der venter med garanti en stor oplevelse. Vi slår portene til den store Dacia Picnic op klokken 10, og så er der i løbet af dagen forskellige indslag, påpeger pressechefen.

Begivenheden plejer at være et tilløbsstykke af dimensioner, og der er nærmest mere rift om billetterne til Dacia Picnic, end der er til en koncert med Justin Bieber.

Find stelnummeret frem

- Vi åbner for tilmelding på mandag den 8. april klokken 12, og tilmeldingen lukker igen fredag den 12. april klokken 12, fortæller Søren Ignaz.

Man skal melde sig til på dette website, og det er vigtigt, at man har sin bils stelnummer, som det står på ens registreringsattest, klar ved tilmelding. Man kan maksimalt tilmelde det antal personer, som der helt lovligt kan sidde i bilen.

Derefter modtager man en bekræftende mail med tak for tilmeldingen og billetterne vedhæftet. Der er dog et loft på 5000 billetter, og belært af tidligere års erfaring, så anbefaler Dacia-importøren, at man melder sig hurtigt til.

Der er et loft over antallet

- Det hele foregår efter “først til mølle”-princippet, og vi forbeholder os ret til at lukke for tilmelding, når det antal er nået, påpeger pressechefen.

Herunder står programmet for Dacia Picnic søndag den 12. maj 2019 på Egeskov Slot - som du i øvrigt kan læse mere om her:

  • Kl. 10-11 Ankomst til Egeskov Slot
  • Kl. 11.15 Velkomst
  • Kl. 11.30-13 Grill buffet og drikkevarer udleveres
  • Kl. 14-15 Kaffe og kage
  • Kl. 15-15.59 Underholdning for hele familien
  • Kl. 16 Dacia Picnic lukker.
  • Egeskov Slot er åbent kl. 10-17

Det er vigtigt, at man gemmer og medbringer mailen med billetterne, da de er påkrævet for adgang til Dacia Picnic.

Fotos: Renault.com og Wikipedia