NETOP NU: Udsalg på demobiler - altid masser af biler på lager til skarpe priser og attraktiv finansiering   SE BILERNE HER

Renault Megane.
Vækker følelserne til live.


Renault Megane

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Renault Megane.

PRIS FRA
199.900 kr.
FINANSIERING FRA
1.939kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Renault Megane er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

ENESTåENDE KOMFORT

Sæder med højdejustering og massagefunktion

De afrundede sæder med ekstra kraftigt skum, giver dig god støtte. Samtidig kan du justere dit sæde både i højden og ved lænden. Massagefunktion giver ekstra god komfort. Du kan også tilvælge et soltag med 3 forskellige åbningsfunktioner, giver dig lys under køreturen. Derudover finder du i bilen masser af opbevaringsmuligheder, smartphoneholder, kopholdere og en række tilslutningsmuligheder, så du altid kan være i kontakt med omverdenen. 

ADAPTIV FARTPILOT

Lettere kørsel

Den adaptive fartpilot justerer automatisk hastigheden i forhold til forankørende biler ved hastigheder mellem 50 km/t og 140 km/t. Du kan derfor blot sætte dig tilbage og nyde turen. Megane byder på mange sikkerhedsfeatures, heriblandt Visio System. Visio fungerer lidt som en andenpilot, der er med til at øge sikkerheden på køreturen. Den kan blandt andet genkende vejskilte, advarer om vejbaneskift og automatisk nedblænde fjernlys. 

 

OPLEV MULTI-SENSE

Gør din køretur personlig

Med Multi-Sense kan du vælge mellem 5 køreprogrammer, og indstille motor, massagesæders indstilling, motorstøjen, belysning, etc. til præcis det niveau du ønsker. Du kan også bruge R-LINK-2, der giver dig nem og hurtig adgang til navigation, musik, kørselsassistance m.m., og her er det muligt at tilvælge stemmefunktion, således at du kan styre hele systemet med din stemme og samtidig kan holde fokus på vejen. 

NY BOSE EDITION

Førsteklasses hi-fi lydsystem

Med 10 højtalere sikrer Bose-surround sound-systemet, at alle i bilen hører musikken i den bedst lydkvalitet. Megane Bose Edition forener design og ekspertise med Bose-teknologi.  
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Renault Megane er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"Megane vinder på sit skarpe design..."

Bilsektionen
Læs anmeldelse

"Helstøbt design og god komfort..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

"Fransk design for alle pengene..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Renault Megane er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG