UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Anmeldelser og test af Kia Ceed

KIA Ceed blev lanceret omkring årsskiftet 2006 som afløser for KIA Cerato, som tidligere var trådt op på scenen i stedet for KIA Sephia. Samtidig med, at man introducerede KIA Ceed - der dengang blev stavet Cee’d - løftede KIA også sløret for markedets ubetinget bedste garantiordning, der er lig med en syvårig fabriksgaranti.

KIA Ceed var den første bilmodel fra den sydkoreanske producent, som udelukkende blev lavet til det europæiske marked. Med et - dengang - nyt og forfriskende design var alle sejl sat til, for at KIA Ceed skulle få stor opmærksomhed og masser af succes, og modellen var da også den første fra KIA, som formåede at komme med i finalefeltet ved Årets Bil i Europa 2008. Her blev den en flot nummer fire.

Her måtte den dog tage til takke med en fjerdeplads. I 2012 kom KIA Ceed i anden generation, mens tredje generation af KIA’s bud på en model i Golf-segmentet blev introduceret i 2018. KIA Ceed fås i adskillige modelvarianter, og både i den femdørs hatchback og den femdørs stationcar er der tale om yderst populære modeller.

Der findes også en KIA Ceed GT samt en KIA ProCeed På noget nær rekordtid er KIA Ceed da også blevet en af de bedst sælgende KIA-modeller på det danske marked, kun overgået af KIA Rio og KIA Picanto, der begge har været på markedet i længere tid.

Den nyeste model formåede i øvrigt - med en tredjeplads - at lande den bedste placering for en KIA gennem tiderne ved Årets Bil i Europa 2019.

I tvivl om Kia Ceed er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"Imponerer med teknik og komfort..."
"Pænere materialer hele vejen rundt..."
(giver ikke score)
"Mere lækker og mere velkørende..."
(giver ikke score)


Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Kia modellerne