Køb en af de 1 nyere brugte Suzuki-modeller, som vi har til salg

Der er ingen grund til at køre over åen efter vand, og du kan roligt købe din næste brugte Suzuki hos Bjarne Nielsen, hvor vi har over 30 års erfaring og tusindvis af handler på CV'et. Se nærmere på det store udvalg af brugte Suzuki Swift, Suzuki S-Cross og hvad der ellers er af fine modeller fra den japanske producent.

Suzuki blev grundlagt i 1909 af Michio Suzuki - og 11 år senere blev Suzuki Loom Manufacturing Co. etableret. Det var dog først i 1955, at den første bil trillede ud fra samlebåndet - og i 1970 trillede den første 4-hjulstrækker ud i terrænet. Suzuki er i dag verdens største producent af mindre biler og har derfor opnået en ekspertise, som mange andre bilfabrikker misunder dem. Blandt andet har Suzuki leveret biler til General Motors, Fiat, Toyota, Nissan og Mazda.

Suzuki-koncernens japanske hovedsæde, Suzuki Motor Corporation, er beliggende i byen Hamamatsu syd for Tokyo. Herfra styres Suzukis verdensomspændende aktiviteter, som blandt andet omfatter produktion af biler, motorcykler, bådmotorer, typehuse og el-drevne kørestole. Alt i alt beskæftiger koncernen mere end 50.000 medarbejdere.

I dag sælges Suzuki-modellerne i mere end 180 lande. Den årlige bilproduktion er på mere end 3 millioner enheder, og den foregår på 12 fabrikker i 11 lande. Suzuki er således i top-10 blandt verdens bilproducenter, og den samlede bilproduktion har siden begyndelsen i 1955 rundet mere end 50 millioner.

Blandt de mest populære modeller på det danske marked er Swift, Alto, Ignis og Jimny - og ikke mindst de mere offroad-agtige køretøjer Vitara og Grand Vitara. Sidstnævnte har således opnået at blive den bedst sælgende bilmodel i Danmark i løbet af et år - det var tilbage i 2006.

 

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Suzuki

Alle brugte biler til salg netop nu