Køb en af vores 1 nyere brugte Nissan hos Bjarne Nielsen

Er du også til Nissan til helt skarpe priser og i et stort udvalg? Så tril ind til Bjarne Nielsen, hvor du får bilhandel uden bøvl. Gør som mere end 10.000 andre hvert år, og køb din næste bil hos os. Nissan har været en del af vores koncern gennem flere år, og er fortsat et mærke, som vi forhandler. Derfor har vi altid et stort udvalg i nyere brugte Nissan-modeller.

Desuden har vi mange års erfaring som autoriseret serviceværksted, og denne erfaring kommer naturligvis dig som Nissan-kunde til gode. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Nissan blev grundlagt i 1914 - men det var dog først i 1933, at det skete under det nuværende navn. Nissan var i mange år udelukkende til stede i Danmark i kraft af Datsun-modellerne, som var nogle af de første succesfulde japanske biler i Danmark.

De første biler fra Nissan blev introduceret i Danmark i slutningen af 1960'erne, og op gennem 1970'erne og 1980'erne blev Datsun-mærket ganske udbredt herhjemme. Det skete blandt andet i kraft af Datsun Cherry og Datsun Sunny - som siden ændrede "fornavn" til Nissan.

De senere år har modeller heddet Nissan Micra, Note og ikke mindst Qashqai, der virkelig har været storsællerter herhjemme. Især Nissan Qashqai er eftertraget som firmabil, hvis man er til højbenede SUV-modeller, som også har komforten i fokus. Nissan var faktisk det første asiatiske bilmærke, som hentede titlen som Årets Bil i Danmark. Det skete med Nissan Primera tilbage i 1991. Også den europæiske titel har Nissan formået at vinde to gange - i 1993 med Nissan Micra og i 2011 med den elektriske Nissan Leaf.

I dag er Nissan bundet sammen med Renault, Dacia, Lada og Mitsubishi på internationalt plan - og i 2017 blev koncernen verdens bedst sælgende med et estimeret samlet salg på mere end 10.000.000 køretøjer.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Nissan

Alle brugte biler til salg netop nu