UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Kia

Police Stinger 1 overst

Lynhurtig KIA skal gøre tjeneste som patruljevogn

Det er langt fra første gang, at KIA leverer biler til politiet - men det er første gang, at det sker med så potent en model som den seksbenede KIA Stinger. Hele 50 styk er ved at blive taget i brug i australske Queensland, hvor forbryder nok skal tænke sig om en ekstra gang.

Det australske politi er blevet godt kørende, efter de har taget den første leverance af en række nye KIA Stinger patruljevogne i brug.

Det skriver den koreanske producent på sin australske importørs hjemmeside.

Hvor politiet i Danmark - i hvert tilfælde indtil videre - sværger til Ford Mondeo og Volkswagen Passet, så er ordensmangten "down under" anderledes indstillet på at komme hurtigt frem.

50 Stinger-politibiler bliver sat ind
Efter længere tids opvarmning har ​​Queensland Police Service valgt at investere i KIA Stingers V6-model, der i den australske udgave har 330 hestekræfter at føre sig frem med. Police Stinger 4 norm

De første eksemplarer blev leveret forleden, og det er planen, at man ialt skal have leveret 50 styk i løbet af 2018.

Bilerne er naturligvis pakket med højteknologisk udstyr, ligesom de naturligvis er blevet gennemtestet af politiet, inden aftalen er blevet endeligt underskrevet.

- Dette er en meget vigtig dag for os. Vi har brug for en bil, der kan klare de mange opgaver, vi har, og det kan denne. Det er et helt vidunderligt produkt, fortæller politikommissær Ian Stewart.

Kulmination på flere års arbejde
Også hos KIA Motors Australia er der stor tilfredshed med politiets valg.

- Det er kulminationen på fleres års ihærdigt arbejde, at politiet nu tager vores Stinger til sig. Det er meget vigtigt for KIA, fortæller Damien Meredith, der er landechef hos den australske importør.

Du kan læse mere om den fremragende bilmodel her.

Er du interesseret i selv at prøve en tur i en potent KIA Stinger, kan du besøge et af de Bjarne Nielsen-bilhuse, der forhandler det koreanske mærke.

police stinger 3 norm