UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

I disse dage er det intet mindre end 56 år siden, at den første Ford Mustang rullede ud på den varme amerikanske asfalt. Og den dag i dag er der stadig så meget hype om superbilen, at den netop har høstet hele to bemærkelsesværdige førstepladser. 

Tiderne er egentlig ikke til tant og fjas - men derfor skal vi nu ikke forbigå et par nyheder fra Fords verden i stilhed.

Den ikoniske Ford Mustang, der så dagens lys tilbage i 1964, kan i disse dage fejre hele to globale succes'er.

Ford Mustang Shelby GT500 2020 1600 06Den kan noget, den nyeste udgave af Mustang - og så i en særlig Shelby-version. PR-foto

For det første er den smukke bilmodel den bedst sælgende sportsvogn i verden - og i øvrigt den bedst sælgende sports-coupe-model for femte år i træk.

Den bedst sælgende i 50 år

Og som om det ikke er nok, så er det også kommet frem, at Ford Mustang er den bedst sælgende sportsvogn i USA gennem de seneste 50 år! Det er trods alt noget af en præstation.

- Fra Sverige til Shanghai nyder flere og flere bilentusiaster følelsen af ​​frihed i både nye og ældre Mustang-modeller. Det er vi meget stolte over, og vi er særdeles ydmyge omkring det faktum, at vi har tjent entusiaster og fans gennem 56 år. Og vi bliver ved, fortæller Jim Farley, der ber administrerende direktør, Ford Motor Company i en pressemeddelelse.

Salget i Europa er steget

Ford Mustang blev solgt i hele 102.090 enheder sidste år, hvilket gør den til den bedst sælgende sportsvogn i verden i 2019.

Ford Mustang 1965 1600 03Ford Mustang er blevet produceret siden 1964, PR-foto

I denne periode steg salget i Mustang i Tyskland med 33 procent - mens det i Polen steg med næsten 50 procent. I Frankrig fordobledes salget.

Ford solgte 9900 Mustang-biler i Europa i løbet af 2019, hvilket er en stigning på 3 procent i forhold til 2018.

Hos Bjarne Nielsen FordStore i Esbjerg kan du også blive Ford Mustang-ejer - du kan læse meget mere om modellen her.