Renault Twingo.
En herlig og anderledes mikrobil.


Renault Twingo

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Renault Twingo.

PRIS FRA
105.727 kr.
FINANSIERING FRA
1.119kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Renault Twingo er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

PERSONLIGT TOUCH

Skab den rette atmosfære

Indtræk på læderrat, indfatninger på udluftning, instrumentbrætstribe: vælg dine egne farver. Derudover fåes sidespejle, lister og kølergitterstribe alle i hvid, rød eller blå. Og hvis du virkelig vil skille dig ud fra mængden, kan du tilvælge en af de mange mærkater, til at pifte bilens udvendige design op med. Du kan selvfølgelig også vælge mellem flere forskellige typer fælge, f.eks. 16" to-tonede, diamantskårne letmetalfælge. Vil du have mere lys i kabinen, er dette selvfølgelig også en mulighed, hvis du tilvælger soltag til din Twingo. Med et enkelt tryk, kan du få fri udsigt til himlen og frisk luft i kabinen. 

Valget er dit!

 

 

ANSVARLIG KøRSEL MED ESM

Oplev Energy Smart Management teknologien

Med Energy TCe 90 motoren er den nye Twingo blevet udstyret med Energy Smart Management teknologien, der genvinder kinetisk energi og bruger den til at genoplade batteriet og dermed optimere el-forbruget. 

Derudover gør Start-stop teknologien det nemt at bruge mindre brændstof. Når du holder stille ved et lyskryds, skal du blot sætte din bil i frigear. Motoren starter automatisk igen, så snart du slipper koblingspedalen. Ikke nok med mindre udslip og mindre støj, giver denne teknologi også større kørekomfort i byen. 

Hvis du virkelig vil forbedre din kørekomfort, kan du tilvælge parkeringssensorer. Parker uden bekymringer, systemet guider dig nemlig om alle forhindringer med lydsignaler.

AUTOMATISK KLIMAANLæG

Vælg den ideelle temperatur

Klimaanlægget giver dig mulighed for at vælge præcis den temperatur du ønsker. Dets integrede filter fjerner de mest forurenende partikler, der udledes fra andre køretøjer. 

Den nye hækmonterede motor giver masser af plads. Bilen indeholder nemlig en række praktiske og rummelige opbevaringsrum, så du slipper for at rode i kabinen. Selvom den nye Twingo er 10 cm. kortere end sin forgænger, rummer den faktisk hele 22 cm mere. Som en lille kestra feature låse og åbner handskerummet samtidig med bildørene, og du behøver derfor ikke bekymre dig om at have værdifulde ting liggende i bilen.  
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Renault Twingo er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"På mange måder er Twingo dejlig..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

"Twingo er en fransk charmør..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Et friskt og moderne design..."

Bilsektionen
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Renault Twingo er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG