NETOP NU: Udsalg på demobiler - altid masser af biler på lager til skarpe priser og attraktiv finansiering   SE BILERNE HER

Renault Clio Stationcar.
Fleksibel og rummelig succes.


Renault Clio Stationcar

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Renault Clio Stationcar.

PRIS FRA
143.900 kr.
FINANSIERING FRA
1.449kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Renault Clio Stationcar er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

LEGENDE LET

Udfør en perfekt parallelparkering

Ved hjælp af håndfri parkerings funktionen, overtager systemet styringen. Du skal blot kontrollerer speeder og bremse. Du kan også vælge parkeringssensorer i din nye bil foran og bag, således at du selv udfører parkeringen, men blot får hjælp til at undgå forhindringer. Sensorerne giver en biplyd, så snart du kommer for tæt på et objekt og du undgår derved buler og skrammer på din Clio Sport Tourer. 

OPBEVARING FOR HELE FAMILIEN

Nyd de mange muligheder

Den nye Renault Clio Sport Tourer giver dig mange opbevaringsmuligheder. Med et opbevaringsrum til hvert familiemedlem, er det let at holde bilen ryddelig. Samtidig har den et overraskende stort bagagerum på hele 445 liter, og har du brug for endnu mere plads kan du fjerne den praktiske dobbeltbund. Med splitbagsæder, kan du også fragte større ting. 

MULTIMEDIA MED TOUCHSCREEN

Få adgang til navigation på et øjeblik

Multimediasystemet med indbygget navigation, gør det let for dig at finde vej. med R & GO mobil-appen kan du nemt og hurtigt være i kontakt med omverdenen, uden at skulle tage fokus fra vejen. Der er en 7" touchscreen intergreret i midterkonsollen, som giver dig adgang alle de features du ønsker; navigation, radio, musik, telefon, etc. Med R&GO mobil-appen giver den nye Renault CLIO Sport Tourer dig også adgang til dine egne multimedier på din smartphone. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Renault Clio Stationcar er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


 

"Dette er den helt rigtige Clio..."

Biltesteren
Læs anmeldelse

"Flot som en fransk laktaske..."

Hvilkenbil.dk
Læs anmeldelse

 

"Designet er ganske flot og harmonisk..."

Bilmagasinet
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Renault Clio Stationcar er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG