Kunde Underskriver Kontrakt

Lav rente og fleksible billån skræddersyet til din økonomi

Markedets mest fleksible billån

Når du skal have ny bil, er der mange ting at holde styr på. Finansiering er af dem, og helt sikkert en af de vigtigste.

Vi kan hjælpe dig med finansiering af din nye bil til lave renter og på attraktive vilkår.

Gør som mange andre.
Finansiér din bil hos os.

Langt størstedelen af danske bilejere finansierer deres bil enten via en bilforhandler eller deres bank. Næsten halvdelen af vores kunder vælger at finansiere deres bil hos os, mens resten enten har pengene kontant eller benytter en anden finansieringsudbyder.

Er vi billigere end banken? Ja, ofte er vi. Vi kan typisk tilbyde renter, som er lavere end dem du finder i banken. Vi lever af at sælge biler, og det er naturligvis i vores interesse at tilbyde billig finansiering da det gør det nemmere for os at sælge vores biler.

Du skal vælge den løsning, der er bedst for dig, uanset om du vælger os eller banken. I de senere år har der været en tendens til at bankerne tilbyder billigere lån hvis man samler sine bankforretninger et sted. Er du i tvivl om hvad du skal vælge så få et tilbud fra banken og lad os kigge på de forskellige muligheder sammen. Igen vil vi gerne have dig ud at køre i en af vores biler.

 

Prøv vores låneberegner

Hvad indebærer bilfinansiering?

Hos Bjarne Nielsen samarbejder vi med en række finansieringsselskaber. Nogle er dedikerede til de mærker vi forhandler, mens andre finansierer alle bilmærker. Rent praktisk betyder finansiering af din bil at bilens pris deles op i mindre afdrag, som du betaler i en låneperiode.

Når du vælger finansiering skal du gøre overveje følgende:

  • Hvor meget ønsker/kan jeg betale hver måned?
  • Hvor meget har jeg til udbetaling?
  • Hvor stor sikkerhed ønsker du? Fastforrentet eller variabelt billån

Nye brugte biler til omgående levering