UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Ford

Lige siden introduktionen for en håndfuld år siden, har Ford Transit Custom været den mest populære varebil i Danmark, og salget går fortsat strygende. Alligevel er det bemærkelsesværdigt flot, at Ford Transit Custom nu indtager andenpladsen på den samlede liste over de bedst sælgende biler i Danmark - kun overgået af Volkswagen Golf.

 

Ford står stærkere end nogensinde, når det kommer til at levere varebiler til danskerne. Ford Transit Custom er den absolut bedst sælgende varebil i Danmark, og det har den været stort set lige siden, at bilmodellen blev introduceret første gang i 2013 på det danske marked.

Selv om bilen ikke ligefrem kan karakteriseres som ny, så er begejstringen for den komfortable kassevogn mere end intakt - både i ind- og udland. FT Custom

Begejstringen blandt de danske håndværkere skal tages helt bogstaveligt, for Ford Transit Custom er lige nu så populær, at den er Danmarks næstmest solgte bil overhovedet. Altså når man ser på samtlige bilkategorier.

Kun overgået af Golf

Således blev der i oktober solgt hele 589 Ford Transit Custom fra de danske Ford-forhandlere - og heraf er en stor del naturligvis leveret fra de syv Bjarne Nielsen Ford-bilhuse.

Dermed blev der solgt flere store Ford Transit Custom i oktober, end der blev solgt Toyota Yaris (560 styk), Peugeot 208 (526 styk) og Skoda Octavia (481 styk).

Kun Volkswagen formåede at overgå salget af Custom-varebiler, og det var med deres Golf-model, som blev solgt i 751 eksemplarer.

Imponerende flot placering

Det er ret enestående, at en varebil placerer sig så højt på listen over samtlige biler, og oktober-salget er da også det bedste for Ford Transit Custom i 2018. Transit Custom norm1

Den hidtil næstbedste måned var maj, hvor der blev solgt 424 eksemplarer. Det rakte til en 12. plads på hitlisten i den måned.

Det er ikke kun Transit Custom, der sælger godt. Også de øvrige medlemmer af Transit-familien er der gang i, og samlet set har Ford en markedsandel inden for varebilerne på imponerende 30 procent.

 

Har undergået et facelift

Ford Transit Custom har for nylig undergået en forvandling med et facelift, som har givet et mere moderne design. Faceliftet har også gjort Transit Custom mere økonomisk og samlet set givet den en endnu bedre TCO (Total Cost of Ownership) end før.

Med den nye og meget effektive 2-liters EcoBlue-dieselmotor er der masser af drejningsmoment til de tunge læs, men forbruget er lavere, og den udleder færre skadelige stoffer.

Du kan læse meget mere om Ford Transit Custom her, ligesom du kan finde flere Ford-relaterede nyheder fra Bjarne Nielsen her.