BILGUIDEN - Vi elsker biler

Test og anmeldelse af Volvo V90

Anmeldelse af særlig Volvo Crashtest fra "Bilguiden - Vi elsker biler".

Bilguiden er Nielsen Car Groups eget "testcenter", hvor vi anmelder nogle af de mange modeller, som der forhandles hos henholdsvis Bjarne Nielsen-forretningerne og i Bilernes Hus. En anmeldelse af Volvo V90 Recharge er i støbeskeen - imens kan du nyde nogle af de andre Volvo-test.

TJEK VORES BILGUIDE

Volvo V90 2020 1600 9F

DET BEDSTE SIDEN ABBA. Det har ikke skortet på lovord fra de danske motorjournalister, når det har handlet om Volvo V90 Recharge.

ANMELDELSER

Det skriver anmelderne

Volvo V90 er ubetinget en af de flotteste stationcars, der til dato har set dagens lys. Det er de fleste anmeldere enige om. Men anmelderne er også enige om, at Volvo V90 Recharge er meget mere end sit gode udseende. Den attraktive stationcar bliver rost for sit store udbud af udstyr i almindelighed og sikkerhedsudstyr i særdeleshed.

Den første Volvo V90 kom på markedet i 2016, hvor den med det samme blev et hit. Den skulle tage over efter klassikeren Volvo V70, der reelt var en afløser for 1990’ernes Volvo 850. Dermed er Volvo V90 i familie med de legendariske Volvo 940 og 960-modeller. V betyder versatile og er et andet ord for stationcar.

Volvo V90 er en stor og sikker stationcar, der på samme tid er yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs.

 

  • "Ikke siden Abbas ”Money, Money, Money” har svenskerne lavet så stort et hit."
  • "Det praktiske, det dynamiske og det komfortable går hånd i hånd i plugin-udgaven af Volvo V90."
  • "V90 er den første stationcar fra Volvo, der har en hæderlig chance mod den tyske elite med Mercedes-Benz’ E-Klasse i spidsen."