UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Volvo S90.
Når sikkerhed møder innovation.


Volvo S90

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Volvo S90.

PRIS FRA
664.585 kr.
FINANSIERING FRA
6.849kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Volvo S90 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

RUN-OFF MITIGATION

Unik sikkerhedsteknologi

Volvo Cars verdensnyhed, Run-Off Mitigation registrerer vejkanter. Hvis bilen er ved at køre væk fra vejen, kan systemet rent faktisk træde ind og styrer bilen tilbage til i sikkerhed. I de tilfælde hvor kontrolproceduren ikke er tilstrækkelig aktiveres bremserne. Med Adaptive Cruise Control sikrer du samtidig, at bilen holder samme afstand til bilen foran. Det gør kørslen meget mere afslappende, især i langsom bytrafik.

Hvis bilen begynder at køre ud af vognbanen, aktiveres vores Lane Keeping Aid og styrer dig forsigtigt tilbage på rette vej og sender advarselssignaler i form af vibrationer for at holde dig årvågen. Du får altså sikkerhed fra alle vinkler. Der sker uventede ting på vejen, så vi har udviklet funktioner til at sikre dig bedst muligt i tilfælde af en kollision.

CITY SAFE

Innovation med fokus på mennesker

Den nye Volvo S90 registrerer automatisk biler, fodgængere, cyklister, og som en verdensnyhed nu også dyr, der er i fare for at blive kørt ned. Bilen vil advare dig, og hvis du ikke bremser, gør bilen det for dig - selv i mørke. Park Assist Pilot klarer samtidig parkeringen for dig. Aktiver Park Assist Pilot, kør hen til parkeringspladsen, og slip rattet. Bilen styrer selv og lader dig vide, når du skal bremse. Og med et 360°-kamera får du et fugleperspektiv af din bil, så du kan se forhindringer fra alle vinkler. Det gør parkering og manøvrering under snævre pladsforhold til en leg.

AKTIV SIKKERHED

Giver dig en hjælpende hånd

Der er tidspunkter, hvor en hjælpende hånd kan give dig mulighed for at slappe mere af og føle dig mere sikker. Således fastholder den adaptive fartpilot automatisk den forudindstillede hastighed samt afstanden til bilen foran dig. Systemet korrigerer også styringen, således at din bil forbliver indenfor afstribningen.

Derudover giver Sensus dig adgang til den nyeste teknolog og byder blandt andet på HD-berøringsskærm, rat og talestyring som reagerer på dine kommandoer og head-up display, der giver dig visuel information samtidig med, at du holder øjnene på vejen. Sensus giver nye muligheder for at være forbundet, modtage information og få underholdning. Med sit lækre design bidrager Sensus til et skandinavist udtryk i bilens interiør, som kombinerer naturlige materialer af høj kvalitet med et intuitivt og enkelt design. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Volvo S90 er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Volvo S90 er en bil, der imponerer..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Den mest vellykkede Volvo-sedan..."

Biltesteren
Læs anmeldelse

 

"Den bedste bil, som vi har kørt..."

Magacin
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Volvo S90 er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG