Svensk superlimousine

Volvo S90 - når sikkerhed møder innovation

Instrumentpanelet og midterkonsollen er præcist vinklet mod dig og giver dig et perfekt overblik. Og efter flere timer bag rattet, vil du bemærke, at sædet er med til at holde dig frisk og opmærksom. Kvalitet og sans for detaljer er nærværende overalt i Volvo S90 Recharge. Fra de nøje udvalgte trædetaljer til den diskrete konturlinje på motorhjelmen. Hver detalje er en demonstration af suverænt håndværk.

Volvo Cars verdensnyhed, Run-Off Mitigation registrerer vejkanter. Hvis bilen er ved at køre væk fra vejen, kan systemet rent faktisk træde ind og styrer bilen tilbage til i sikkerhed. I de tilfælde hvor kontrolproceduren ikke er tilstrækkelig aktiveres bremserne. Med City Safe-funktionen registrerer den nye Volvo S90 automatisk biler, fodgængere, cyklister, og som en verdensnyhed nu også dyr, der er i fare for at blive kørt ned. Bilen vil advare dig, og hvis du ikke bremser, gør bilen det for dig - selv i mørke.

Volvo S90 2017 1600 1E

VOLVO S90 Sikkerheden har altid været højt prioriteret hos hos Volvo, som har iklædt Volvo S90 adskillige avancerede systemer.

Det mener vores Volvo-ekspert

"Det er svært at finde en bilmodel, der designmæssigt er mere gennemført end Volvo S90 Recharge. Den er på alle måder en fryd for øjet."

Har du et spørgsmål om Volvo S90 så brug knappen nedenfor.

Pogj
Poul Gundelach Jørgensen
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Herning

Volvo S90 er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen til en leg.

Volvo S90 2017 1600 66

Med Recharge er du altid i stødet

Hos Volvo er variantnavnet Recharge en anden måde at skrive plug-in-hybrid på. Elmotoren i den store bil giver dig en fantastisk køreoplevelse, og sammen med et yderst velkørende automatgear leverer S90 den luksus-kørekomfort, som man forventer af en bil i dens prisklasse.

Samtidig er det jo en Volvo med sikkerheden i højsædet og mange sikkerhedsfunktioner som nødopkald, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse og og fuld LED-forlygter standard mens man kan tilkøbe et hav af ekstra sikkerhedsfunktioner.

Volvo S90 kan også erhverves som almindelig hybrid-model - altså uden mulighed for at lade.

Volvo S90 2017 1600 69

Der er gået et lys op for Volvo

Forlygterne i Volvo-modellerne er nærmest blevet legendariske med den dobbelt lysende stribe, der med en kløftede ende går under kælenavnet Thors Hammer.

De særlige LED-lygter har vakt berettiget begejstring - både på grund af designet, men naturligvis også fordi de lyser både kraftigt og effektfuldt. 

Endelig er Thors Hammer-lygterne med til at øge sikkerheden under køreturen - også for alle de andre trafikanter.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Volvo S90 2017 1600 1B

Bilen bremser af sig selv

Volvo S90 Recharge registrerer automatisk biler, fodgængere, cyklister - og som en verdensnyhed nu også dyr - der er i fare for at blive kørt ned. Bilen vil advare dig, og hvis du ikke bremser, gør bilen det for dig - selv i mørke. 

Volvo S90 2017 1600 46

Sikkerhed skaber tryghed

Med Adaptive Cruise Control sikrer du samtidig, at bilen holder en præcis afstand til den forankørende bil. Det gør kørslen bag rattet meget mere afslappende, ikke mindst i forbindelse med langsom bytrafik.

Volvo S90 2017 1600 6A

Parkering bliver til en leg

Aktiver Park Assist Pilot, kør hen til parkeringspladsen og slip rattet. Bilen styrer selv og lader dig vide, når du skal bremse. Og med et 360° kamera får du et fugleperspektiv af din bil, så du kan se forhindringer fra alle vinkler.

GALLERI

Kig nærmere på Volvo S90 Recharge

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke sedan-limousine.

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Volvo S90

Hvorfor overveje en Volvo S90?

Volvo er garant for at lave utroligt sikre biler der scorer topkarakterer på stribe. Samtidig får en Volvo altid ros for sine køreegenskaber og luksuriøse design og interiør. S90 er alt hvad Volvo står for - og mere til!

Er Volvo mere sikkert at køre i end andre biler?

I 1950'erne var Volvo de første til at udvikle en trepunkts-sikkerhedssele som ALLE lovpligtigt bruger i dag. Siden har Volvo kørt forrest i jagten på at producere så sikre biler som overhovedet muligt og mærket er ikke bange for at tage et samfundsmæssigt ansvar ved fx at sætte en hastighedsbegrænsning på 180 km/t i alle deres modeller. 

Kan Volvo S90 købes som hybrid?

Ja det kan den. Faktisk kan den ikke fås som andet end med en hybridmotor. Du kan vælge mellem mild hybrid eller plug-in hybrid. 

Hvad er forskellen på mild hybrid og plug-in hybrid?

En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel og i Volvos tilfælde giver deres T6 og T8-motor mulighed for at køre op til 58 km på ren el. Du kan også vælge deres 

 

 

Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt.

En mild-hybrid har også et batteri, men et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Samtidig en mildhybrid brændstoføkonomien, men du ikke køre på ren el som i en plugin-hybrid.

Volvo er det sikre valg!

Den nuværende udgave blev lanceret i 2016 og er indbegrebet af alt det, som Volvo kan i forhold til design, indretning, udstyr og sikkerhed. Og Volvo S90 er en yderst velkørende, komfortabel og luksuriøs sedan, som fås med en række forskellige motorer, manuel eller automatisk gearkasse samt forskellige niveauer af udstyr.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Volvo-modeller

Se flere nyere brugte biler

Se alle brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.