UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Anmeldelser og test af Kia Sportage

KIA Sportage er den af KIA’s mange modeller, hvis historie kan strækkes længst tilbage i historiebøgerne. Det var således i 1993, at den første KIA Sportage blev introduceret - en model, der var udviklet i samarbejde med Mazda og Ford, som KIA på det tidspunkt arbejdede tæt sammen med.

Første generation SUV-modellen KIA Sportage - der i et vist omfang blev solgt i Danmark - fik en relativ lang eksistens, idet modellen ikke blev afløst før 2005. Det skete, da anden generation blev introduceret. Her var tale om den første bilmodel, der blev bygget på den dengang helt nye fabrik i østeuropæiske Slokaviet - og i øvrigt en model, der var udviklet i nært samarbejde med søster-koncernen Hyundai, som til gengæld kaldte deres model for Tucson.

Tredje generation så dagens lys i 2010 og bare seks år senere kunne KIA-kunderne sige goddag til fjerde generation, som også er den nuværende. KIA Sportage er en smart og funktionel SUV i c-segmentet, som kan leveres med træk på enten to eller fire hjul.

Som alle andre KIA-modeller får man naturligvis markedets ubetinget bedste garantiordning, når man køber en KIA Sportage. Den er lig med en syvårig fabriksgaranti.

I tvivl om Kia Sportage er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"Kører bedre end de fleste..."
"Ledsages af en gunstig pris..."
(giver ikke score)
"En af de bedst kørende SUV’er..."
(giver ikke score)


Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Kia modellerne