Tid til en næsten ny varevogn? Vi har 1 nyere brugte Iveco’er til salg

Iveco er en italiensk producent af varevogne og lastbiler, og de er virkelig specialister indenfor store biler til erhvervsbrug. De mindste modeller i sortimentet er varevogne, og de har helt op til lastbiler og busser i modelprogrammet. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1975 og har i dag markeret sig som en koncern med stort know-how og teknisk innovation, og de er blandt de førende indenfor vejtransport i verden. Deres mest kendte model er Daily, der har eksisteret i mere end 40 år. Du får virkelig en kvalitetsvarevogn, når du vælger Iveco.

Her på siden finder du vores udvalg af nyere, brugte Iveco varevogne, og vi har gjort det nemt for dig at få et overblik over vores priser. En uafhængig samarbejdspartner vurderer nemlig priserne i forhold til resten af markedet.

Hos Bjarne Nielsen har vi et bredt udvalg af brugte varevogne, som vi sælger til erhverv. Vores erhvervskonsulenter hjælper dig gerne med at finde den rette model, ligesom vi også kan hjælpe med finansiering eller leasing, afhængig af hvad der passer virksomheden bedst. Du er altid velkommen til at kontakte din nærmeste Bjarne Nielsen for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Iveco

Alle brugte biler til salg netop nu