Lige nu har vi 0 brugte Volvo V90 CC til salg.

Volvo V90 blev introduceret i 2016 med en helt ny designlinje fra Volvo med de særlige 'Thors-hammer' forlygter. Cross Country udgaven kom kort efter og er en forhøjet V90 med firehjulstræk og designet til let offroad- og terrænkørsel. 

  Viser nu 0 af 0 biler

  Brugte Volvo V90 Cross Country hos Bjarne Nielsen

  Søger du efter en billig brugt Volvo V90 CC - så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Overvejer du at købe en brugt Volvo V90, så klik videre blandt de mange søgeresultater. Hos Bjarne Nielsen har vi over 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange af de år har vi været autoriseret Volvo-forhandler.

  Vi har et stort udvalg af brugte Volvo V90 CC-modeller - med forskellige motorer og udstyrsniveauer. Volvo V90 gjorde sin entre i 2016 - og har siden lanceringen været et yderst populær Volvo-model.

  Der findes også en tidligere udgave af Volvo V90 - nemlig den version, som i virkeligheden hed Volvo 960. Den ændrede i 1996 navn til Volvo V90 og forblev i produktion indtil 1998.

  Volvo V90 er - præcis som de øvrige Volvo-biler - kendt for sin fokus på sikkerhed, masser af komfort, teknologi og smarte funktioner. Og så er Volvo V90 lige siden sin introduktion blevet betegnet som en af de absolut smukkeste stationcar-modeller på markedet.

  Så søger du en brugt Volvo V90 - så behøver du ikke lede ret meget længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Volvo-forretning.

  Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Volvo og Volkswagen over Fiat og Ford til Mazda og Mercedes-Benz.

  Volvo V90 Cross Country - sikkerhed og fantastiske køreegenskaber

  Sikkerheden kommer altid først hos Volvo. Derfor er Volvo også markedsledende når det gælder sikre biler. Mange af de sikkerhedsfunktioner, som vi i dag tager for givet, er opfundet af Volvo. Tag bare sikkerhedsselen og nakkestøtten som eksempler.

  De senere år er Volvo blev populære på mere end bare sikkerhed. Svenske Volvo er blevet en del af New Nordic trenden, og det skinner igennem på designlinjen, der har høstet stor anerkendelse i Norden såvel som resten af verden.

  Samtidig er Volvo hoppet med teknologi-vognen og tilbyder rigtig mange lækre funktioner. Tag blot Volvo-on-Call som eksempel. Her kan du via din mobil eksempelvis bede bilen om at varme op, så den er klar, når du skal ud at køre en vintermorgen. Volvo-on-Call er muligt på de fleste nyere modeller, men kræver et abonnement og eventuelt montering.

  Fair priser på brugte Volvo V90 CC

  Alle vores priser på brugte Volvo V90 er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden.

  Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

  Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb brugt Volvo V90 hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Volvo i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.

  Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmest bilhus og se det store udvalg.

  Relaterede links