Ny brugt Volvo V40 CC? Vi har lige nu 1 til salg

Volvo V40 blev introduceret i 2012 og året efter kom så CC-udgaven der står for Cross Country. CC er lig med mere frihøjde, andre skørter, større hjul og kraftigere motorer med mulighed for firehjulstræk. 

Volvo V40 CC blev ligesom lillebror V40 faceliftet i 2016 men udfaset i 2019 og produceres derfor ikke længere. Der er dog fortsat masser af lettere brugte Volvo V40 til salg.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Brugte Volvo V40 hos Bjarne Nielsen

Søger du efter en billig brugt Volvo V40 - så er det her hos Bjarne Nielsen, at du kan finde den. Overvejer du at købe en brugt Volvo V40, så klik videre blandt de mange søgeresultater herover.

Hos Bjarne Nielsen har mere end 30 års erfaring som bilforhandler, og i mange af de år har vi været autoriseret Volvo-forhandler. Vi har et stort udvalg af brugte Volvo V40- og Volvo V40CC-modeller - med forskellige motorer og udstyrsniveauer. 

Volvo V40 blev i første omgang introduceret i 1995 som en afløser for Volvo 440 og Volvo 460. Dengang valgte Volvo at kalde sedanudgaven for S40, mens stationcar-versionen hed Volvo V50. Altså var der reelt ikke en Volvo V40 på markedet før 2012, hvor den seneste udgave blev lanceret.

Volvo V40 er en af de best sælgende Volvo-modeller - både på det danske og det internationale marked. Det har den sidegevinst, at der ofte er et stort udbud af brugte Volvo V40-modeller.

Præcis som de øvrige Volvo-biler er Volvo V40 kendt for sin fokus på sikkerhed, masser af komfort, teknologi og smarte funktioner. Så søger du en brugt Volvo V40 - så behøver du ikke lede ret meget længere. Kig ind til din nærmeste Bjarne Nielsen Volvo-forretning.

Som et af Danmarks største bilhuse finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Volvo og Volkswagen over Fiat og Ford til Mazda og Mercedes-Benz.

Volvo V40 - sikkerhed og fremragende køreegenskaber

Sikkerheden kommer altid først hos Volvo. Derfor er Volvo også markedsledende når det gælder sikre biler. Mange af de sikkerhedsfunktioner, som vi i dag tager for givet, er opfundet af Volvo. Tag bare sikkerhedsselen og nakkestøtten som eksempler.

De senere år er Volvo blev populære på mere end bare sikkerhed. Svenske Volvo er blevet en del af New Nordic trenden, og det skinner igennem på designlinjen, der har høstet stor anerkendelse i Norden såvel som resten af verden.

Samtidig er Volvo hoppet med teknologi-vognen og tilbyder rigtig mange lækre funktioner. Tag blot Volvo-on-Call som eksempel. Her kan du via din mobil eksempelvis bede bilen om at varme op, så den er klar, når du skal ud at køre en vintermorgen. Volvo-on-Call er muligt på de fleste nyere modeller, men kræver et abonnement og eventuelt montering.

Fair priser på brugte Volvo V40

Alle vores priser på brugte Volvo V40 er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden.

Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du er sikker på at gøre en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.

Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb brugt Volvo V40 hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Volvo i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.

Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmest bilhus og se det store udvalg.

Relaterede links