UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Anmeldelser og test af Kia Rio

KIA Rio er en af de mest succesfulde modeller fra den sydkoreanske producent - og KIA Rio er da også et af de køretøjer, der har holdt ved sit navn gennem flest år. Den første KIA Rio kom på markedet i 1999, hvor den udmærkede sig ved at være en af de absolut billigste i sin klasse - i hvert tilfælde på det danske marked.

Første generation af modellen kunne både erhverves som firedørs sedan og som femdørs stationcar - og især sidstnævnte var yderst populær blandt børnefamilier, der havde brugt for et rummeligt alternativ til dyrere bilmodeller. Med anden generation, der så dagens lys i 2005, fik de danske bilejere udelukkende mulighed for at lære modellen at kende i en femdørs hatchback-udgave, selv om KIA Rio også blev produceret som firedørs sedan. Tredje generation havde sin debut i 2011, og den nuværende udgave, som er fjerde generation, kom på markedet i 2017.

Også i dag findes KIA Rio som sedan - men det er udelukkende som femdørs hatchback, at bilmodellen kan købes hos de danske KIA-forhandlere. KIA Rio har de seneste mange år haft et globalt salg på omkring 500.000 eksemplarer. I Danmark er KIA Rio den næstbedst sælgende model med et samlet salg i underkanten af 30.000 biler.

Som alle andre KIA-modeller leveres KIA Rio naturligvis med markedets ubetinget bedste garantiordning, der er lig med en syvårig fabriksgaranti.

I tvivl om Kia Rio er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.

"En af de stærkeste bud i miniklassen..."
"Pladsen på bagsædet er gavmild..."
(giver ikke score)
"Super fede detaljer i KIA Rio..."

Motion meets emotionKomplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Kia modellerne