Vi har 0 brugte Suzuki til salg

Suzuki blev grundlagt i 1909 af Michio Suzuki - og 11 år senere blev Suzuki Loom Manufacturing Co. etableret. Det var dog først i 1955, at den første bil trillede ud fra samlebåndet - og i 1970 trillede den første 4-hjulstrækker ud i terrænet. Suzuki er i dag verdens største producent af mindre biler og har derfor opnået en ekspertise, som mange andre bilfabrikker misunder dem. Blandt andet har Suzuki leveret biler til General Motors, Fiat, Toyota, Nissan og Mazda.

Suzuki-koncernens japanske hovedsæde, Suzuki Motor Corporation, er beliggende i byen Hamamatsu syd for Tokyo. Herfra styres Suzukis verdensomspændende aktiviteter, som blandt andet omfatter produktion af biler, motorcykler, bådmotorer, typehuse og el-drevne kørestole. Alt i alt beskæftiger koncernen mere end 50.000 medarbejdere.

I dag sælges Suzuki-modellerne i mere end 180 lande. Den årlige bilproduktion er på mere end 3 millioner enheder, og den foregår på 12 fabrikker i 11 lande. Suzuki er således i top-10 blandt verdens bilproducenter, og den samlede bilproduktion har siden begyndelsen i 1955 rundet mere end 50 millioner.

Blandt de mest populære modeller på det danske marked er Swift, Alto, Ignis og Jimny - og ikke mindst de mere offroad-agtige køretøjer Vitara og Grand Vitara. Sidstnævnte har således opnået at blive den bedst sælgende bilmodel i Danmark i løbet af et år - det var tilbage i 2006.

 

  Viser nu 0 af 0 biler

  Køb en nyere brugt Suzuki hos Bjarne Nielsen

  Japanske Suzuki har gennem adskillige årtier været et populært bilmærke hos mange danske bilkøbere. Det ses blandt andet af, at der kører cirka 135.000 Suzuki-køretøjer rundt på de danske landeveje, hvilket sender producenten ind på en tiendeplads. Hos Bjarne Nielsen har vi naturligvis også et udvalg af personbiler fra Suzuki.
  Bilmærket er kendt for at producere kvalitetsbiler i den gode ende af skalaen - til ganske skarpe priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene. 
  Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af nyere brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og KIA til til Volvo, Mercedes og Audi.

  En brugt Suzuki kan være oplagt bil nummer to

  Hos Bjarne Nielsen finder du nyere brugte Suzuki i alle størrelser og prisklasser. Uanset om din brugte Suzuki hedder Ignis, SX4 eller Swift, så kan du være helt sikker på, at du får en bil, der er i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi nemlig for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem.
  Er du på udkig efter en gedigen bil, der skiller sig ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte Suzuki-modeller, som du finder hos os. Suzuki breder sig over mange segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

  Fair priser på brugte Audi

  Alle vores priser på vores nyere brugte Suzuki-modeller er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan naturligvis se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
  Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb nyere brugt Suzuki hos Bjarne Nielsen

  Hos Bjarne Nielsen får du altid en nyere brugt Suzuki i gedigen topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i det nærmeste Bjarne Nielsen-bilhus og se det store udvalg. Her har du naturligvis også muligheden for at få en prøvetur i din måske kommende bil.

  Alle brugte biler til salg netop nu