Har du hang til Honda? Så kig på de 2 brugte Honda, som vi har til salg

Køber du Honda hos Bjarne Nielsen, så er du sikret en gedigen kvalitetsbil, der er garant for en høj grad af køreglæde. Vi er eksperter i Honda, og kan tilbyde dig en sikker og tryg bilhandel. Vi har et stærkt udvalg af nye brugte Honda-biler til attraktive priser.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i koncernen, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs med det ene formål, at du skal være godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Honda blev stiftet i 1948 af Soichiro Honda i Hamamatsu. Han havde tidligere produceret stempelringe til det japanske marked. I 1981 åbnede Honda produktionsanlæg udenfor Japan. I USA producerede og solgte Honda de lidt mere luksuriøse modeller under navnet Acura fra 1986. 

I Storbritannien solgtes bilerne først under Triumph-mærket, siden som Rover. Samarbejdet med Rover førte også til, at Land Rover Discovery i en periode blev solgt i Japan som Honda Crossroad.

Honda har også i mange år - første gang i 1964 - leveret motorer til Formel 1, blandt andet til Williams og McLaren. De blev motorleverandør til BAR-teamet tilbage i 2000.

Honda har været verdens største producent af motorcykler siden 1959 - og koncernen er kendt som verdens største producent af forbrændingsmotorer - målt på antal. Der produceres mere end 14 millioner forbrændingsmotorer hvert eneste år. Honda er desuden en af verdens største bilfabrikanter - i 2018 lå koncernen på syvendepladsen.

I Danmark er Honda en enkelt gang blevet kåret som Årets Bil i Danmark - det skete i 2009, hvor Honda Jazz kørte med den eftertragtede titel. At mærket står for kvalitet, vidner to sejre i Bilbasens Årets Brugtbil-kåring om. Her har henholdsvis Honda Accord (2012) og Honda Civic (2014) vundet.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Se hele vores udvalg i brugte Honda

Alle brugte biler til salg netop nu