Kia rydder lageret: Spar på Sorento

Kia afholder lagerrydning og sælger ud af Kia Sorento, hvor du kan spare op til 104.339 kr.

Mette Munk Nielsen
·
Kia Sorento 2023 Front

Er du til stor og praktisk SUV, så er det nu, du skal slå til. Kia rydder ud af lagerbeholdning og har sænket priserne på Kia Sorento med op til 104.339 kr., hvis du køber i 2023.

Afgifterne på plug-in hybrider stiger ved årsskiftet, og derfor sælger Kia nu ud af deres lager af Kia Sorento plug-in hybrid. Og det giver gode besparelser, hvis du slår til nu i år. Sorento er en stor og rummelig SUV med 7 sæder, så der er plads til den helt store familie. Den kører op til 57 km på ren el.

Vælger du udgaven Prestige med automatgear, 4-hjulstræk og mulighed for elektrisk hverdagskørsel fra 472.763 kr., får du en besparelse på 57.136, kr. Modellen er inkl. farvetillæg med bl.a. adaptiv fartpilot, automatisk klimaanlæg, regnsensor, P-sensor for og bag, luftdyser på både 2. og 3. sæderækker, 8” touchskærm, Android Auto/Apple CarPlay, bakkamera, 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest og 7 års fabriksgaranti.

Den største besparelse opnår man på den luksuriøse Premium model med farvetillæg, Nappa læderkabine og panorama el-soltag til kr. 580.558 kr. - her sparer man hele 104.339 kr.

Se alle lagerbiler

Kia Sorento 2023 Skraa Forfra

Kia Sorento er en stor og rummelig SUV, og den er nu sat væsentligt ned i pris. Foto: Kia

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin