Lille størrelse, kæmpe garanti

Kia Rio - perfekt bybil med moderne look

Perfekt til byen, rummelig nok til hverdagen. Især passagerne bagi, vil sætte pris på den ekstra plads til at strække benene. De nedklappelige bagsæder giver også praktiske egenskaber, da det forlænger bagagerummet, der i forvejen har en imponerende volumen på 325 liter.

Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber den velkørende KIA Rio hos Bjarne Nielsen A/S.

Kia Rio Front Driving In City

KIA RIO Har fået et markant skarpere udtryk på fronten

Det mener vores Kia-ekspert

"En klassisk minibil til dig, som vil have lidt mere plads end hvad en mikrobil kan byde på. Den fås fra 82 hk til 120 hk i vores turbomotorer, og fås både med og uden automatgear. Der er derfor til enhver smag."

Har du et spørgsmål om Kia Rio så brug knappen nedenfor.

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Birkerød

Komfortabel og smart

Kia Rio Parking Assitant

Driwe Wiser teknologi der gør din køretur mere sikker

Systemet registrerer potentielt farlige situationer, og du har derfor ikke så meget at bekymre dig om. Du kan trygt læne dig tilbage og nyde turen. For eksempel parkeringsassistenten (PDW) der hjælper dig med at parkere sikkert.

Kia Rio Interior Full

Hold forbindelsen mens du kører

Android Auto og Apple Carplay sørger for, at du er koblet op uden at miste fokus på vejen. Du har også mulighed for at holde dig opdateret med Kias connected services fra TomTom, så du altid ved hvad der sker på din rute. få adgang til informationer om fartfælder, vejrudsigter, trafikmeldinger og meget mere.

Kia Rio Cruisecontrol Lines

Kør med ro i sindet

Systemet overvåger vognbanemarkeringerne ved hjælp af et kamera på forruden. hvis du er ved at forlade din vognbane og du ikke har tændt blinklyset, aktiveres en advarsel for at hjælpe dig til at blive i din vognbane.

Kia Rio Gtline Interior

Hold kontakten mens du er på farten

Android Auto og Apple Carplay sørger for, at du er koblet op uden at miste fokus på vejen. Du har også mulighed for at holde dig opdateret med Kias connected services fra TomTom, så du altid ved hvad der sker på din rute. få adgang til informationer om fartfælder, vejrudsigter, trafikmeldinger og meget mere.

Kia Rio Infotainment Full

Udforsk ubekymret nye veje

Med 7 års gratis GPS kortopdatering farer du aldrig vild. Tast adressen, bliv ledt til nærmeste overnatningssted eller tankstation - helt uden bekymringer eller omkostninger. Din GPS opdateres gratis hver gang du har din Kia Rio på autoriserede service.

GALLERI

Kig nærmere på Kia RIO

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

5 stjerner til Kia Rio...selvfølgelig

Der blev givet SUPER flotte karaktere da Kia Rio var forbi Euro NCAP for at blive testet..

89%
Adult Occupant
81%
Child Occupant
74%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Rio

Hvorfor skal jeg købe en Kia Rio?

Du skal købe en Kia Rio, hvis du ønsker den bil, der giver dig masser af værdi for pengene - og hvis du ønsker en bil, der holder i mange år. Kia er det bilmærke i Danmark, der tror mest på sig selv om sine produkter, og derfor giver mærket også en fabriksgaranti på hele 7 år på alle modeller. Også på Kia Rio, der er Kias bud i b-segmentet.

Er Kia Rio en stor bil?

Kia Rio er en såkaldt minibil, som alle de bilmodeller, der er med i b-segmentet, kaldes. Men selv om bilen er mini, så er det ikke ensbetydende med, at der ikke kan være ganske fint med plads inde i bilen. Kia Rio hører til blandt de mest rummelige biler i sin klasse.

Kommer Kia og Hyundai fra samme fabrik?

I Sydkorea er både Kia og Hyundai en del af samme koncern, på nøjagtig samme måde, som man kender det fra eksempelvis Audi, Skoda og Seat, der alle er en del af Volkswagen-koncernen. De to sydkoreanske bilmærker har dog gjort en dyd ud af at skille de to mærker ad - og historisk har Hyundai været mest målrettet det amerikanske marked, mens Kia har sigtet mod det europæiske. Visse modeller deler platforme og drivlinjer.

Hvornår kom den første Kia Rio?

Den fine nye Kia Rio er en af de bilmodeller, som har eksisteret i længst tid. Den første generation kom på vejene i 1999, på et tidspunkt, hvor Kia blot havde været på det danske marked i en håndfuld år. Den aktuelle generation af Kia Rio er den fjerde, og modellen har konsekvent været en af de bedst sælgende på det danske marked.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.