KØB EN BRUGT BIL, OG FÅ NÆSTE SERVICE MED I PRISEN*

Det skal være trygt at handle brugt bil. Derfor får du lige nu næste serviceeftersyn med i prisen når du køber en brugt bil hos os online. Når du har fundet den bil du gerne vil prøvekøre, bestiller du blot en hjemmefremvisning hos dig selv. Så kommer vi forbi med bilen, og tager den med igen når du har prøvekørt den.

Ønsker du herefter at købe den, tager du blot kontakt til os via mail, telefon eller chat hvor vi afslutter handlen. Næste servicebesøg - det får du med.

SHOP BRUGT BIL
Click-kampagne

*Tilbuddet gælder ved køb inden 31/3 2021, og omfatter ét serviceeftersyn i henhold til bilens servicebog udført på et Bjarne Nielsen værksted. I forbindelse med køb af brugt bil udleveres en voucher med værdi op til 5.000 kr. gældende i op til 24 måneder. Serviceeftersynet omfatter ikke tandremsskift. Restbeløb udbetales ikke, og kan ikke ombyttes til andre varer/ydelser. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter, og omfatter kun privatsalg. Biler angivet som salg til CVR/Engros er ikke omfattet. Der tages forbehold for trykfejl.

Nye brugte biler på lager