R DAM 1210270 5

Se alle Renualts hybrid- og plug-in hybridbiler

Renaults hybrid og plug-in hybridbiler

E-Tech er Renaults innovative hybridmotorer, som dækker over E-Tech hybrid og E-Tech plug-in hybrid. De kombinerer en elektrisk motor og batteri med en forbrændingsmotor. Hybridmotoren kan køre på ren el på kortere ture ved lav hastighed, og er ellers med til at forbedre brændstoføkonomien. Som plug-in hybrid er benzinmotoren flankeret af et større batteri og herved opnås mulighed for at køre op til 65 km på ren el.

E-Tech-motorerne er tæt knyttet til Renaults Formel 1 hold, som i flere år har kørt med hybridmotorer. Både fra Formel 1 holdet og elbilen Zoe, som har nogle år på bagen, har Renault masser af erfaring med elektriske motorer, hvilket de kommende modeller nyder godt af.

Renault har et mål om, at mindst 65% af alle deres solgte biler skal være el- eller hybridbiler i 2025. Du kan her se, hvilke hybridbiler Renault har i modelprogrammet.

Læs mere om hybridbiler her

R DAM 1251889 5

Renault Arkana E-Tech hybrid

Renault Arkana fås også med en almindelig forbrændingsmotor, men det er med hybridmotoren, at den er populær. Motoren yder 145 hk, og bilen er med automatgear.  

Læs mere her

Renault Captur 2020 1600 09

Renault Captur E-Tech plug-in hybrid

Renault Captur med kombineret benzin- og elmotor yder sammenlagt 160 hk. Den har desuden en helt ny automatgearkasse, der kører utroligt flydende. 

Rækkevidde på ren el op til 65 km.

Læs mere her

Se nyere brugte Renault hybridbiler

Se flere nyere brugte Renault

Læs nyheder i vores Bilmagasin