Et hit af de helt store? Vi har 6 Volkswagen Golf VIII til salg

Hvis du er på jagt efter en Volkswagen Golf i ottende generation, så er Bjarne Nielsen det helt rette sted. Den nyeste Volkswagen Golf VIII, som den helt korrekt hedder, kom på banen i 2019, hvilket var præcis 45 år efter introduktionen af første generation af Volkswagen Golf.

Volkswagen har i årevis været det bedst sælgende bilmærke i Danmark, og kærligheden til de forskellige modeller er så stort herhjemme, at flere segmenter er opkaldt derefter. Vi nævner i flæng Polo-klassen og Golf-klassen - og til dels Passat-klassen. Det er de populære betegnelser for henholdsvis B-, C- og D-segmentet.

Volkswagen Golf har vundet Årets Bil i Danmark en enkelt gang - nemlig i 1975. Til gengæld har Volkswagen Golf vundet to gange ved den eftertragtede europæiske kåring, hvor Volkswagen Golf III blev kåret som Car of the Year 1992, imens Volkswagen Golf VII vandt Car of the Year 2013. Samtlige Volkswagen Golf-udgaver - på nær Volkswagen Golf VIII - er blevet "shortlistet" ved kåringerne, og er hver gang endt i top 3. Det er helt enestående.

6 BILER
Viser nu 6 af 6 biler

Se hele vores udvalg i brugte VW

Alle brugte biler til salg netop nu