UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE
Volvo

V60 overst

Endelig: Ny smuk Volvo V60 er kørt på plads hos Bjarne Nielsen

Der er god grund til at lægge vejen forbi dit lokale bilhus, hvis du er på udkig efter en bil, der vil lidt mere end de fleste. Volvo har sendt en ny herregårdsmodel ud til de danske forhandlere - og den nye V60 bliver rost til skyerne.

Volvo har i løbet af de seneste år virkelig vist vejen med modeller som XC90, XC60, V90, S90 og XC40, XC60, V90, S90 og XC40 - og nu er også en helt ny udgave af V60'eren landet.

Hos dit lokale Bjarne Nielsen Volvo-bilhus kan du kigge nærmere på din fine vogn, hvis slægtskab med den lidt større V90 ikke fornægter sig. V60 BN 1

Den nye Volvo-model, der første gang blev præsenteret for offentligheden i foråret, lever til fulde op til Volvos tradition med at producere veldesignede stationcars, der samtidig både er sikre og praktiske.

Kommer med tre forskellige motorer
Den nye Volvo V60 sætter nye standarder i sit segment - ikke mindst når det drejer sig om rummelighed, luksuriøst interiør og teknologiske løsninger.

Modellen leveres med tre forskellige motorvarianter, der i Volvo-terminologi hedder D4, T5 og T6 AWD. Her yder motorerne henholdsvis 190, 250 og 310 hestekræfter.

Ud over indgangsmodellen, der har et sekstrins manuelt gear, leveres V60'erne med et sublimt ottetrins automatgear.

Ny V60 er pakket ind i sikkerhed
Det svenske bud i premiumsegmentet er særdeles veludstyret allerede i basisversionen Momentum, der faktisk er alt andet end basis.

For det første er bilen svøbt ind i alskens sikkerhedsmæssige funktioner, der samlet går under betegnelsen IntelliSafe og CitySafe.

Det handler blandt andet om, at ratstamme og bremsepedal kollapser i forbindelse med en kollision.  Bilen er plastret til med airbags - og der træder en række yderligere funktioner i kraft, hvis uheldet skulle være ude. V60 BN 2

Modellen er plastret til med udstyr
For at forhindre, at det overhovedet kommer til et sammenstød, så er Volvo'en spækket med diverse systemer, som per automatik holder bilen i sporet, bremser ned og som kontrollerer, at chaufføren ikke er for træt til at køre videre.

Standardudstyret omfatter også et sublimt audio-anlæg med 9,3 tommer touchscreen, 224 watt forstærker og intet mindre end 10 højttalere. 

To-zonet klimaanlæg, LED-lys, låsbare hjulbolte, fartpilot, forlygtevaskere, multi-justerbart førersæde, nøglefri betjening og meget andet er også en del af Momentum-udgaven.

Volvo mener det seriøst, når de siger, at V60 allerede i standard-udgaven er tungt udstyret på den gode måde.

Har fået masser af positiv omtale
- Den danske og internationale presse har allerede skrevet rigtig meget positivt om den nye Volvo V60, og det er det de danske forbrugeres tur til at teste den, fortæller afdelingschef Jesper Hansen, der er Volvo Brand Manager hos Bjarne Nielsen A/S.

Hos Bjarne Nielsen forhandles det højtprofilerede svenske bilmærke i tre bilhuse: Volvo Esbjerg, Volvo Herning og Volvo KøgeV60 BN 3

Kig ind i dit lokale bilhus, hvor vores Volvo-eksperter er klar til at sende dig afsted i den sprøde og meget smukke Volvo V60. Sidst på året kommer der også en sedan-udgave - den hedder S60.

Du kan se prisliste, udstyr og specifikationer her.

SE DE MANGE BILLEDER HERUNDER:

V60 1

V60 2

V60 3

V60 4

V60 5