UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

Aktuelle kampagner på Volvo V60Udvidet garanti fra 2 til 4 år via GoSafe

Når du køber en ny Volvo hos Bjarne Nielsen giver vi dig et GoSafe Extend garantiabonnement fra Fragus med uden merpris. GoSafe Extend garantiproduktet gælder fra den dag fabriksgarantien på din nye Volvo ophører, løber indtil bilen fylder 5 år (eller har kørt 100.000 km), og dækker alle de komponenter som fabriksgarantien omfatter. 

 

BOOK HJEMMEFREMVISNING

Garantiudvidelsen fra 2 til 5 år udbydes via Fragus som GoSafe EXTENDED. GoSafe EXTENDED er et komplet dækkende garantiabonnement svarende til bilens fabriksgaranti op til 5 år – dog max 100.000 km.. Det er en forudsætning at bilen løbende serviceres i henhold til fabrikantens forskrifter. Øvrige vilkår fremgår af gældende forretningsbetingelser på fragus.dk. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter.

Prøv vores pristjek, og beregn selv din byttepris

Det er ikke altid nemt at finde ud af hvad en brugt bil er værd netop nu. Derfor har vi udviklet vores digitale Pristjek hvor du kan indtaste din bils data, og få en aktuel brugtbilspris baseret på hvad andre har til salg netop nu.

Beregn byttepris

Læs mere om pristjek

Vi har gode muligheder for at lave et attraktivt tilbud på din næste bil, og det er faktisk nemt. Du modtager et tilbud i løbet af 24 timer på hverdage, og vi gør altid vores ypperste for at give dig markedets bedste pris.


Sådan får du et godt tilbud
Send os en mail med dine ønsker til model, farve og udstyr. Har du en byttebil, som skal indgå i handlen, så send årgang, kilometer, model mv. til os, og husk billeder. Jo mere du sender, jo bedre pris kan vi give dig.

Du er naturligvis også velkommen til blot at kigge forbi vores bilhus når det passer dig.

Find nærmeste bilhus

Hos Bjarne Nielsen forhandler vi Volvo i vores bilhuse i Esbjerg, Herning og Køge.Komplet oversigt og sammenlign
ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG

Alle Volvo modellerne