UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

KIA XCeed.
Sporty, innovation og ren køreglæde.


Kia XCeed

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Kia XCeed.

PRIS FRA
249.999 kr.
FINANSIERING FRA
2.709kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Kia XCeed er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

SPORTY DESIGN

XCeed er bygget til eventyr

KIA XCeeds coupéagtige crossover silhuet, fremhæver på smukkeste vis dens sportslige design og de markante 18" fælge gør at den tydligt skiller sig ud fra mængden. XCeed er  lidt mere end 4 cm. højere end Ceed, hvilket har stor betydnming for indstigningen. Derudover er den 9 cm. længere, hvilket blandt andet giver 31L mere i bagagerummet end i den almindelige KIA Ceed.   

SUBLIME DRIVLINJER

Fra 120 til 204 villige hestekræfter

Den nye KIA XCeed kommer med fire forskellige drivlinjer, eksempelvis en driftsikker 1,0 benzin med 120 hk samt en kraftfuld 204 hestekræfter stor 1,6 T-GDI-motor. Samtidig fås KIA XCeed både med en sekstrins manuel gearkasse og en syvtrins automatgearkasse kaldet DCT.

NYT SMART DISPLAY

Skærmen svæver i KIA XCeed

En af de bemærkelsesværdige detaljer indvendigt i KIA XCeed er den "svævende" skærm, som er standard i samtlige modelvarianter. Allerede i indgangsmodellen "Vision" er en 8" touchscreen standard - ligesom i øvrigt Apple Carplay er det.

FANTASTISK FINISH

Designet overgår dine forventninger

Kabinen i Kia XCeed er udført i materialer af højeste kvalitet. Kabineindretningen er ny, hvilket blandt andet har ført mere benplads og et bedre udsyn for føreren med sig. Modellen er designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt - den er målrettet europæiske bilister, og det kan ses, mærkes og føles.

Få ASSISTANCE MED DRIVE WISE

XCeed er spækket med teknologi

DRIVE WiSE-teknologierne udviklet af KIA for at sikre dig, dine passagerer og medtrafikanter. Med KIA XCeed kan du eksempelvis få assistance til parkering, blive advaret om biler i blinde vinkler, nyde intellgent fartpilot eller undgå uheld med Frontassistent. Og meget mere. 
 


Komplet oversigt og sammenlign

I tvivl om Kia XCeed er den rigtige for dig? Vi har samlet anmeldelser af bilen her. Bemærk at anmeldelser kan have forskellig dato og at bilen kan være blevet opgraderet siden anmeldelsen.


"Imponerer med teknik og komfort..."

FDM Motor
Læs anmeldelse

 

"Pænere materialer hele vejen rundt..."

Blog om biler
Læs anmeldelse

 

"Mere lækker og mere velkørende..."

Biltorvet
Læs anmeldelse

Det er den eneste måde at finde ud af om Kia XCeed er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG