Sporty og med på sjov

Kia XCeed - sporty, innovativ og komfortabel

KIA XCeed byder ikke bare på et sporty design, som vækker opsigt på de danske veje. Den lækre crossover tager også nye innovative teknologier til vejen, hvilket hjælper til at gøre hverdagens kørsel problemfri og mere miljøvenlig. XCeed er nemlig lige på trapperne med en Plug-in Hybrid version, som kan køre op til 48 km (59 km i by) på ren el.

Foruden at være finalist i Årets Bil 2020 i Danmark. har KIA XCeed vundet prisen Det Gyldne Rat (Das Goldene Lenkrad), som ofte kaldes for den vigtigste tyske pris i bilbranchen Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber KIA Ceed hos Bjarne Nielsen A/S.

Kia Xceed 2020 1600 34

KIA XCEED Crossover coupé med attitude

Det mener vores Kia-ekspert

"Den, af pressen, meget roste SUV med lidt højere siddeposition end den almindelige CEED. Den har sit helt eget design, men alle de gode egenskaber vi kender fra den normale CEED!"

Har du et spørgsmål om Kia XCeed så brug knappen nedenfor.

Chsc
Charley Schibsbye
Afdelingschef, Bjarne Nielsen Birkerød

Skru op for fantasien

Kia Xceed Total

XCeed er bygget til eventyr med sit sporty design

KIA XCeeds coupéagtige crossover silhuet, fremhæver på smukkeste vis dens sportslige design og de markante 18" fælge gør at den tydligt skiller sig ud fra mængden. XCeed er lidt mere end 4 cm. højere end Ceed, hvilket har stor betydnming for indstigningen. Derudover er den 9 cm. længere, hvilket blandt andet giver 31L mere i bagagerummet end i den almindelige KIA Ceed.

Kia Xceed 2020 1600 55

Fra 120 til 204 villige hestekræfter

Den nye KIA XCeed kommer med fire forskellige drivlinjer, eksempelvis en driftsikker 1,0 benzin med 120 hk samt en kraftfuld 204 hestekræfter stor 1,6 T-GDI-motor. Samtidig fås KIA XCeed både med en sekstrins manuel gearkasse og en syvtrins automatgearkasse kaldet DCT.

Kia Xceed Touchscreen

Skærmen svæver i KIA XCeed

En af de bemærkelsesværdige detaljer indvendigt i KIA XCeed er den "svævende" skærm, som er standard i samtlige modelvarianter. Allerede i indgangsmodellen "Vision" er en 8" touchscreen standard - ligesom i øvrigt Apple Carplay er det.

Kia Xceed 2020 1600 4D

Designet overgår dine forventninger

Kabinen i Kia XCeed er udført i materialer af højeste kvalitet. Kabineindretningen er ny, hvilket blandt andet har ført mere benplads og et bedre udsyn for føreren med sig. Modellen er designet på KIAs europæiske designcenter i Frankfurt - den er målrettet europæiske bilister, og det kan ses, mærkes og føles.

Kia Xceed Parkering

XCeed er spækket med teknologi

DRIVE WiSE-teknologierne udviklet af KIA for at sikre dig, dine passagerer og medtrafikanter. Med KIA XCeed kan du eksempelvis få assistance til parkering, blive advaret om biler i blinde vinkler, nyde intellgent fartpilot eller undgå uheld med Frontassistent. Og meget mere.

GALLERI

Kig nærmere på Kia XCeed

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

KIA XCeed er endnu
ikke testet hos Euro NCAP
- men det er "søstermodellen" KIA Ceed

88%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
68%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia XCeed

Er Kia XCeed en SUV-model?

Teknisk set betegnes Kia XCeed som en crossover, og den betegnelse passer jo i et vist omfang ind under SUV-paraplyen. Med en perfekt kombination af praktiske egenskaber og sportsligt udseende kombineret med friske køreegenskaber indbyder den nye Kia XCeed til nye og store eventyr.

Har Kia XCeed vundet priser?

Foruden at være finalist ved Årets Bil i Danmark 2020, har den nye flotte Kia XCeed vundet den eftertragtede pris Det Gyldne Rat (Das Goldene Lenkrad), som ofte kaldes for den vigtigste tyske pris i bilbranchen. Generelt er Kia XCeed blevet rost til skyerne, så også på den måde er den sporty og agile version af Kia Ceed en vinder.

Er Kia XCeed bygget til eventyr?

Ja, det er Kia XCeed helt klart. Dens coupé-agtige crossover-silhuet fremhæver på smukkeste vis det sportslige design. Kia XCeed skiller sig tydeligt ud fra mængden. Modellen er lidt mere end 4 centimeter højere end Kia Ceed, hvilket har stor betydning for indstigningen. Derudover er den 9 centimeter længere, hvilket blandt andet giver 31 liter mere i bagagerummet end i den almindelige og ellers rummelige Kia Ceed.   

Hvad koster en Kia XCeed hos Bjarne Nielsen?

Den billigste udgave af Kia XCeed koster lige under en kvart million kroner - og for de penge får du en version af Kia XCeed, der får dine medtrafikanter til at måbe. Du kan også vælge Kia XCeed i udstyrsvarianterne Comfort og Premium, og her er indgangspriserne henholdsvis 274.999 og 304.999 kroner. Du kan finde samtlige priser her på sitet.

Er Kia Ceed bygget i lækre materialer?

Ja. Kabinen i Kia XCeed er udført i materialer af højeste kvalitet. Kabineindretningen er ny, hvilket blandt andet har ført mere benplads og et bedre udsyn for føreren med sig. Modellen er designet på Kias europæiske designcenter i Frankfurt - den er målrettet europæiske bilister, og det kan både ses, mærkes og føles.

Pristjek Illustration

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.