UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

KIA HYBRID OG ELBILER

Kia er langt fremme på hybrid- og elvognen. Deres e-Soul og e-Niro er rene elbiler med masser af plads og flotte rækkevidder. Samtidig har de et stort udvalg fra hybrid og Plug-in Hybrider, der også er nogle af de mest solgte herhjemme de seneste år.

Med Kia får du 7 års unik garanti, og derfor skal du ikke være bekymret for at gå den eldrevne vej. Kia har annonceret, at de inden 2027 har lanceret 7 nye rene elbiler.


Kia Sportage Hybrid (MHEV)

Kia Sportage fås med en Mild-hybrid-dieselmotor med et mindre ekstra batteri som bidrager til, at motoren kører mere støjsvagt, får ekstra drejningsmoment og bruger mindre brændstof. Du skal ikke tænke på at lade batteriet op – det sker helt automatisk ved nedbremsninger.


Kia Niro Hybrid (HEV) / Plug-in Hybrid (PHEV) og e-Niro (elbil)

Kia Niro fås både som Hybrid, Plug-in Hybrid og som ren elbil. Her er det altså blot dit temperament som afgør, hvilken udgave der passer til dig og dit kørselsbehov. Vælger du el-udgaven får du en rækkevidde på op til 450 km på ren el. Vælger du Plug-in Hybrid-versionen får du op til 49 km på ren el men har samtidig en økonomisk benzinmotor, så du kan køre langt uden at skulle tænke på en ladestander.
I Hybrid-versionen slipper du for at lade op. Her finder bilen selv ud af at veksle mellem el- og benzinmotoren og batteriet lades op ved bremsning. Alle tre versioner har automatgear.


Kia Ceed SW Plug-in Hybrid (PHEV)

Stationcar-udgaven af Ceed fås med en Plug-in Hybrid motor, der har et batteri på 8,9 kW og kan køre op til 50 km på ren el. Samtidig får du masser af plads til familien og en kvik benzinmotor på 141hk og et fantastisk glidende DCT automatgear.


Kia XCeed Plug-in Hybrid (PHEV)

XCeed er en crossover for dig, der vil sidde lidt højere og have en nemmere indstigning end i en almindelig Ceed. XCeed Plug-in Hybrid har den samme motor som Ceed der kan køre knap 50 km på ren el og samtidig har den en kvik benzinmotor med samlet 141hk og et lækkert automatgear.