Nyttig viden

I forbindelse med fejringen af, at Bjarne Nielsen i 2018 har 30 års jubilæum, blev der udloddet en spritny Ford Fiesta. Her viste Per Nielsen sig at blive en vaskeægte Lykke-Per, idet det var ham, der vandt den fine vogn. Nu har han også fået bilen "overrakt" - det skete hos Ford i Holstebro.

 

Hvem kan sige nej til en helt ny og aldeles velkørende Ford Fiesta - helt gratis og uforpligtende? 

Det kunne Per Nielsen ikke, da han forleden blev ringet op fra Bjarne Nielsen A/S. Her fik han den gladelige melding, at han var den heldige vinder i bilkoncernens stort anlagte jubilæumskonkurrence. Fiesta vinder1low

- Det var jo helt vildt. Det er det bedste telefonopkald, som jeg nogensinde har fået, det er helt sikkert. Jeg havde faktisk svært ved at tro på, at det var sandt, fortæller Per Nielsen, som frygtede, at der var tale om en prank.

Fiesta er en dejlig bil

Ud over telefonopkaldet fik vinderen naturligvis også en bekræftelse på mail.

- Så begyndte jeg selvfølgelig mere og mere at tro på, at den var god nok. Men det var bare lidt uvirkeligt, for jeg plejer ikke sådan at vinde. Der gik da også flere dage, inden jeg fortalte det på mit arbejde, fortæller Per Nielsen, der bor i Holstebro.

Allerede dagen efter, at han havde fået det langt fra uinteressante opkald, tog han en tur op i det lokale Bjarne Nielsen-bilhus.

- Jeg ville godt lige op og snuse lidt. Jeg synes jo, at det er en vildt fed bil, jeg har vundet, så jeg ville gerne lige kigge lidt nærmere på modellen, forklarer han. Fiesta vinder3low

Sparer mange penge

Hos Ford i Holstebro fik Per Nielsen straks assistance af salgskonsulent Kenneth Olsen og afdelingschef Henrik Tholstrup Hansen (billedet øverst), der gav gode råd og naturligvis en prøvetur i en af Fiesta-modellerne.

- Den her præmie falder virkelig på et tørt sted. Det er ikke mere end en uge siden, at vi seriøst var i gang med at overveje et bilkøb, fordi vores gamle bil ikke helt er på toppen mere, påpeger Per Nielsen. 

Han kører hver dag til og fra sit arbejde i Ringkøbing, og har dermed et dagligt kørselsbehov på næsten 100 kilometer.

- Med vores nye Fiesta bliver det markant billigere, fordi den kører noget længere på literen i forhold til den gamle bil, som vi skal have solgt. Desuden er den grønne ejerafgift også noget lavere, erkender han.

Helt ny bil for første gang

Per Nielsen, der sammen med sin kone Mona Hansen har datteren Mille på seks år, har valgt en Ford Fiesta i grå nuancer. 

Den guldfarvede udgave, som har turneret rundt mellem Bjarne Nielsen-butikkerne de seneste måneder, er nemlig slet ikke guldfarvet. Den er rød. Fiesta vinder2low

- Jeg er virkelig glad for det her. Det er jo helt vildt, at man pludselig står med en helt ny bil, som man så ikke skylder en eneste krone på. Det er i øvrigt første gang i mit liv, at jeg har en helt ny bil, understreger Per Nielsen. 

Nyt år er lig med nytårskur

Sammen med sin lille familie fik han sin nye Ford Fiesta udleveret få dage før jul, og kunne dermed trille hjem i en ganske imponerende julegave.

Også datteren fik en bil med hjem - men her var der dog tale om en formindsket udgave i form af en Ford Mustang i den særlige Lego Speed-udgave. 

Med afslutningen af Fiesta-konkurrencen er jubilæumsåret for Bjarne Nielsen A/S så småt ved at lakke mod enden.

Der bliver dog ikke tid til at hvile på laurbærrene, idet der allerede i de to første weekender er åbent hus og nytårskur i samtlige bilhuse. Læs mere om det her.