UDSALG PÅ DEMOBILER -  Gå på jagt i vores store udvalg af demobiler og fang store besparelser   SE BILERNE

KIA Ceed SW Plug-In Hybrid.
Miljøvenlig.
Moderne design.


Kia Ceed SW PHEV

Prøv vores pristjek og få et uforpligtende tilbud på Kia Ceed SW PHEV.

PRIS FRA
259.900 kr.
FINANSIERING FRA
2.809kr./md.*

Beregn byttepris  Book prøvetur

Levering i hele Danmark
Når du køber en bil hos Bjarne Nielsen A/S kan du få den leveret overalt i Danmark. Det gælder både nye og brugte biler - husk blot at oplyse hvorvidt du ønsker hjemmelevering eller levering i et af vores bilhuse når du handler.
30 års erfaring
Hos Bjarne Nielsen har vi mere end 30 års erfaring som bilforhandler. Det kommer ikke af sig selv. Vi sælger årligt op mod 10.000 biler, og med 5 stjerner på Trustpilot har du garanti for at det er både nemt og trygt at handle hos os.
ENERGIKLASSE -

Kia Ceed SW PHEV er fyldt med teknologi og funktioner, der gør køreturen ekstra let.

GRøN DRIVLINE

Moderne Plug-In Hybrid

Kør op til 50 km på ren el og helt op til 76,9 km/l med hybridkombinationen. KIA Ceeds SW Plug-In Hybrids helt nye drivlinje tager den velkendte og driftsikre GDI-motor og tilføjer en litium-polymer-batteripakke, som tilsammen giver dig en kraftfuld ydelse med en ekstrem lav emissionsværdi på kun 29 g CO2/km.

LæKKERT INTERIøR

Det velkendte høje udstyrsniveau går igen

Kabinen tager det bedste fra KIA Ceed og tilføjer digital instrumentering. Du beholder altså den velkendte rummelige kabine, med plads til både dig, og dine medpassagerer uden at ofre udsyn og overblik. Dertil kommer smarte detaljer, som en ny måde at indikere opladestatus af bilen, så du let kan se status på batteriet.

INFOTAINMENT MED MULIGHEDER

Skærmen svæver i KIA XCeed

En af de de første detaljer du opdager indvendigt i KIA Ceed SW PHEV, er den "svævende" skærm, som er standard i samtlige udstysvarianter. Den er på minimum 8" og kan opgraderes helt op til en 10,25" touchskærm med uanede muligheder for let overblik over bilens hybridforbrug og regenerering, musik eller vejkort. Der er selvfølgelig som standard også Apple CarPlay samt Android Auto.

Få ASSISTANCE MED DRIVE WISE

Fokus på sikkerhed

DRIVE WiSE-teknologierne udviklet af KIA for at sikre dig, dine passagerer og medtrafikanter, bedst muligt. Med KIA Ceed SW PHEV kan du eksempelvis få assistance til parkering(SPA), få intelligente hastighedsadvarsler (ISLW), blive advaret om biler i blinde vinkler, nyde en intellgent fartpilot (SCC) eller undgå uheld med Frontassistent (FCA). Og meget mere.

PLADS TIL DET HELE

Stort og rummelig bagagerum

Det 8,9 kWh store batteri tager ikke pladsen fra dit bagagerum. Batteriet er smart placeret under bagsædet, og sikrer derfor at du har et stort bagagerum til alt hvad du vil tage med dig. Du får 437 l opbevaring, som kan yderligere øges helt op til 1506 l ved at fælde splitbagsæderne ned.

Læg dertil muligheden for at få en hjælpende hånd af den elektriske bagklap, som selv åbner når du nærmer dig med nøglen.  
 

Den helt nye KIA Ceed SW Plug-In Hybrid fås i to udstyrvarianter, men leverer begge en skøn køreoplevelse, et iøjnefaldende design og en grøn biløkonomi, selv i hvid. 
Det er KIAs første europæisk producerede Plug-In Hybrid, der tager alt det bedste fra den velkendte og roste KIA Ceed SW, og tilføjer en økonomisk og miljøvenlig drivlinje. Du kan med ro i sindet både tage den korte tur i byen på ren el, og den længere ferietur med hybrid-variantens velkørende 1,6 liters GDI-motor.Komplet oversigt og sammenlign

Det er den eneste måde at finde ud af om Kia Ceed SW PHEV er noget for dig.

Book prøvetur Book prøvetur

ANDRE MODELLER DER KUNNE FRISTE DIG