Vi har 212 brugte Ford til salg

Køber du en Ford hos os, så kan du være sikker på, at du får en god bil med masser af kvalitet og kørekomfort. Vi er eksperter i Ford, og kan tilbyde dig en sikker, tryg og ordentlig bilhandel. Vi har nemlig Ford helt inde under huden med hele syv Ford-værksteder i vores koncern. Det betyder også, at vi har et stort udvalg af nyere brugte Ford-biler til attraktive priser.

Vi sælger mere end 10.000 biler årligt, og derfor er du i ganske sikre hænder, når du handler bil hos os. Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Ford blev grundlagt af den legendariske Henry Ford, som også er kendt for at være manden, der som den første indførte samlebåndsproduktion i industrien.

Det skete i forbindelse med udviklingen af Ford T tilbage i 1908, og det gjorde med et slag Ford-fabrikken kæmpestor - og siden har man stort set ikke set sig tilbage. Ford etablerede sit danske datterselskab i 1919. Dermed var den danske importør en af de første Ford-importører i Europa, og mærket har siden da været blandt de danske bilkøberes foretrukne mærke.

I Danmark er Ford det mærke, der har vundet den eftertragtede Årets Bil i Danmark næst flest gange, nemlig otte.

Med den legendariske Capri var Ford faktisk den producent, der vandt kåringen som den første - det var tilbage i 1969. Siden har både Fiesta, Escort (forløberen for Focus), C-Max, Sierra (forløberen for Mondeo), Focus og Scorpio vundet. Og Focus igen i 2019. Dermed er Ford det bilmærke, som har vundet kåringen i flest segmenter.

Ford har da også altid været et populært mærke i Danmark - og er således det bilmærke, som der findes tredjeflest biler af i Danmark. I dag hedder modellerne Fiesta, Focus, Mondeo, C-Max, S-Max og Kuga - og populariteten strækker sig også langt ind i firmabil-segmentet.

Her har Ford Mondeo altid været en yndling - ikke mindst med de særligt lukrative Vignale-versioner. Men også Ford Focus og Ford Kuga er populære firmabiler.

Viser nu 21 af 212 biler

Køb en nyere brugt Ford hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen er vi Danmarks største Ford forhandler. Derfor har vi naturligvis også et stort udvalg i brugte Ford biler og varebiler. 
Vi har alle de populære modeller såsom Fiesta, Focus, Kuga, Mondeo, S-MAX og Galaxy. Vi har naturligvis Årets Brugtbil 2017 - Ford C-Max. Og succes-modellerne fra tidligere år, hvor det har været Ford Focus og Ford Mondeo, som er løbet med den eftertragtede titel.
Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og KIA til til Volvo, Mercedes-Benx, BMW og Audi.

Brugte Ford-køretøjer billigt til salg

Hos os finder du brugte Ford i alle prisklasser. Fra de billige brugte Ford-varianter til de dyrere og måske lidt mere eksklusive modeller. Uanset hvilken bil du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. 
Vores biler bliver tjekket grundigt igennem inden de kommer til salg. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøringsproces, hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i mange år frem. Ford breder sig over mange segmenter - så kig ind til os, og kontakt os for en prøvetur.

Fair priser på brugte biler fra Ford

Alle vores priser på brugte Ford er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” - det er ensbetydende med, at du gør en god handel, og at vi holder vores forretning kørende.
Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
Er du i tvivl, så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot. Også der er vi blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb brugt Ford hos Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen får du altid brugte Ford i topkvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp og yderst rimelig pris på forsikring, samt en god pris for din brugte bil. Kig ind og se det store udvalg i den nærmeste Bjarne Nielsen-forretning - eller klik videre her på sitet.

Se hele vores udvalg i brugte Ford

Alle brugte biler til salg netop nu