Brugte biler til salg (69)

Bjarne Nielsen er med sine ti bilhuse en af Danmarks største forhandlere af nyere brugte biler. Vi har naturligvis et stort udvalg i brugte biler og varebiler fra bilmærker som Ford, Renault, KIA, Volvo, Mazda, Nissan og Dacia, som også er de bilmærker, som vi på koncern-niveau (Bjarne Nielsen er en del af Nielsen Car Group) er autoriseret forhandler af.

Vi har også et meget stort modelprogram inden for andre bilmærker, når det handler om nyere brugte biler - eksempelvis Audi, Volkswagen, Skoda, Toyota, BMW, Citroën, Peugeot, Fiat, Opel, Seat og Mercedes-Benz. Der er altid over 1000 nyere brugte biler til salg i vores koncern.

Vi har alle de populære modeller - fra Ford Fiesta og Citroën C3 over Dacia Duster og Skoda Superb til Volkswagen Golf og Volvo V60.

Viser nu 21 af 69 biler

Skal du købe brugt bil?

Hos Bjarne Nielsen har vi lige den bil, som du leder efter. Vi har altid mere end 1000 nyere brugte biler på lager i et af de 11 bilhuse, som vi på koncern-niveau råder over. Som en af Danmarks største bilkoncerner finder du et bredt udvalg inden for nærmest alle bilmærker. Lige fra Ford, VW, Kia, Mazda, Renault, Dacia til Volvo, Mercedes og Audi. Brug vores søgefelter og find lige nøjagtig den bil, som du kører rundt og drømmer om. Du er også altid velkommen i et vores mange bilhuse - du finder det nærmeste her.